Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Canon PowerShot A560
  • Canon PowerShot A560
  • Canon PowerShot A560
  • Canon PowerShot A560

Canon PowerShot A560

Cijena
26,54 €
Šifra oglasa: 6728868

Osnovne informacije

Lokacija
Vukovarsko-srijemska
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem rabljeni fotoaparat, neispravan mu je indikator baterija.
Fotoaparat šaljem pouzecem ili nakon vidljive uplate na tekući račun.
Moguče osobno preuzimanje u okolici Vinkovaca!


Značajke

Kotačić za odabir načina koji se lako koristi
7,1 megapiksel i optički zum s povećanjem od 4x
DIGIC III
AiAF od 9 točaka i tehnologija detekcije lica
ISO 1600 i visoki automatski ISO
LCD zaslon od 2,5"
14 načina snimanja i Moje boje
VGA filmovi sa zvukom
PictBridge i tipka Ispis/Dijeljenje

Lako snimanje fotografija. Savršeni portreti.


Lak za korištenje
Načini Posebne scene koji se obično često koriste su smješteni na kotačiću fotoaparata PowerShot A560 koji olakšava snimanje u zatvorenom prostoru, noću ili fotografiranje djece i ljubimaca. Tipka za snimanje/pregled omogućava brz i praktičan pregled vaših slika samo jednim pritiskom.

7,1 megapiksel
Senzor od 7,1 megapiksela stvara oštre fotografije visoke kvalitete omogućujući velike ispise i detaljno podrezivanje.

Optički zum koji povećava 4x
Optički zum objektiv s povećanjem od 4x vam omogućava da se približite željenom predmetu snimanja bez žrtvovanja kvalitete. Kombinira se s digitalnim zumom s impresivnim uvećanjem od 16x.

Najsuvremenija tehnologija
Canonov DIGIC III procesor slika omogućava veliku brzinu rada fotoaparata, veličanstven prikaz boja, te čistije slike pri visokim ISO brzinama. iSAPS tehnologija koristi podatke o sceni koju snimate kako bi na najbolji način podesio postavke fotoaparata prije no što se počne snimati.

AiAF od 9 točaka
AiAF od 9 točaka vam jamči oštar fokus čak i kada snimate predmete koji su pomaknuti van središta.

Detekcija lica AF/AE/FE
Detekcija lica AF/AE/FE jamči vrhunske snimke ljudi zahvaljujući tehnologiji koja automatski detektira do 9 lica u kadru i određuje odgovarajući fokus, ekspoziciju i razinu bljeskalice. Tehnologija detekcije lica također omogućuje uklanjanje efekta crvenih očiju pri reprodukciji. Uklonite efekt crvenih očiju u svom fotoaparatu i učinite ih prirodnima.

ISO 1600 i visoki automatski ISO
Visoka podešenja ISO fotoaparata PowerShot A560 vam omogućuju snimanje sjajnih fotografija bez bljeskalice u uvjetima slabog osvjetljenja. Visoki automatski ISO daje prednost visokom ISO kako bi omogućio veću brzinu blende i tako smanjio rizik nastanka mutnih slika.

LCD zaslon od 2,5"
Sada možete pregledavati fotografije zajedno s prijateljima i obitelji zahvaljujući velikom LCD zaslonu od 2,5". Na raspolaganju vam je Prikaz na mreži koji pomaže pri postavljanju kompozicije, dok način Noćni prikaz pomaže boljoj vidljivosti zaslona po mraku.

Načini snimanja i Moje boje
Za savršen snimak odaberite jedan od 14 načina snimanja. 6 načina Posebne scene pomažu pri nezgodnom osvjetljenju, uključujući Plažu, Lišće i Snijeg. Još više poboljšajte svoje slike alatom za podešavanje boje naziva Moje boje.

Visoko kvalitetni filmovi
Snimite posebno duge¹ VGA zvučne filmove brzinom od 30 slika u sekundi ili snimite QVGA filmove brzinom od 60 slika u sekundi i analizirajte ih u usporenom prikazu.

Izravan ispis
Povežite ga s bilo kojim PictBridge kompatibilnim pisačem i pritisnite gumb Print (Ispis) / Share (Dijeli) za ispis u boji u samo nekoliko sekundi. Povežite se s Canon SELPHY CP pisačem i možete također ispisivati fotografije za osobnu iskaznicu te filmske kadrove.
Oglas objavljen
15.12.2015. u 13:37
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1272 puta