Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • GARMIN ECHOMAP 42cv CHIRP PLOTER/FISHFINDER NOVO! RAČUN I GARANCIJA
  • GARMIN ECHOMAP 42cv CHIRP PLOTER/FISHFINDER NOVO! RAČUN I GARANCIJA
  • GARMIN ECHOMAP 42cv CHIRP PLOTER/FISHFINDER NOVO! RAČUN I GARANCIJA
  • GARMIN ECHOMAP 42cv CHIRP PLOTER/FISHFINDER NOVO! RAČUN I GARANCIJA

GARMIN ECHOMAP 42cv CHIRP PLOTER/FISHFINDER NOVO! RAČUN I GARANCIJA

Cijena
280 €
Šifra oglasa: 21560012

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

Ribolov uz CHIRP snagu
•4,3-inčni zaslon u boji i upravljanje tipkovnicom
•Dostupan sa ili bez sonde GT20-TM koja je opremljena CHIRP sonarom koji daje široke videozapise visoke rezolucije (150 – 240 kHz) i CHIRP ClearVü sonarom (250 W)
•Prethodno učitana osnovna karta svijeta za osnovnu orijentaciju
•Isporučuje se sa softverom za izradu prilagođenih karata visoke rezolucije Quickdraw Contours
•Ugrađeni GPS prijemnik od 5 Hz ažurira vaš položaj i smjer 5 puta u sekundi.

Cijena BEZ SONDE 2099 Kn
Cijena sa GT-20-TM SONDOM 2649 Kn
Cijena sa sondom i Garmin orginalnom G2 kartom Jadrana 3799 Kn

Mogučnost dostave u RH u roku 24-48h
Dostava 35 kn za uplate na naš žiro račun ( zatražite ponudu na iselektronika@net.hr)
Dostava 45 kn za plaćanje pouzećem ( dovoljno poslati podatke na e-maili ili SMS)

RAČUN i GARANCIJA 24 mjeseca

Svi upiti i narudžbe na e-mail : iselektronika@net.hr
ili na www.iselektronickiproizvodi.hr
Narudžba mora sadržavati : IME I PREZIME , ADRESU i BROJ TELEFONA

NOVO : Mogučnost plaćanja karticom pri dostavi uređaja - Za Zagreb istok i Dugo Selo + okolica
Mogučnost plaćanja na rate Maestro karticama 2-12 rata
SBERBANK
ERSTE BANKA
ERSTE CARD CLUB
ISTARSKA KREDITNA BANKA
SLATINSKA BANKA
JADRANSKA BANKA
PRIMORSKA BANKA
KENT BANKA
KREDITNA BANKA


http://www.iselektronickiproizvodi.hr/index.php?id_category=88&controller=category

Vrijeme je za ribolov uz snagu CHIRP sonara. 4,3-inčni ploter echoMAP CHIRP 42dv jednostavno se montira i koristi, a dostupan je sa ili bez sonde GT20-TM koja je opremljena CHIRP sonarom koji daje široke videozapise visoke rezolucije i Garmin CHIRP ClearVü sonarom za skeniranje koji daje jasne snimke vode. Isporučuje se sa softverom Quickdraw Contours koji vam omogućuje trenutačno stvaranje vlastitih karata visoke rezolucije s konturama od 30 cm (1 stope) za vrijeme ribolova. Ugrađeni GPS prijemnik od 5 Hz ažurira vaš položaj i smjer 5 puta u sekundi. Kabeli se ukapčaju izravno u nosač, što vam omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja iz nosača i izvora napajanja. U kompletu sonde GT20-TM priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

Razlika koju čini Garmin CHIRP

Sonari koji su ugrađeni u echoMAP CHIRP 42dv uključuju CHIRP sonar, najsofisticiraniju sonarnu tehnologiju dostupnu ribolovcima i nautičarima. CHIRP sonar daje nevjerojatno jasnu definiciju i razdvajanje ciljeva zato što ciljeve obogaćuje s više detalja od standardnog sonara. Opremljen je i funkcijom snimanja koja koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila i sprema podatke u digitalnom obliku kako biste ih pomoću besplatnog softvera za planiranje HomePort™ mogli reproducirati na računalu. Pomoću kabela za dijeljenje korisničkih podataka dijelite točke i rute između više uređaja.

Jasne snimke dobivene sonarskim skeniranjem

Garmin ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske i široke prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Standardni Garmin HD-ID™ sonar i ClearVü sonar za skeniranje kombinirani su u jednoj sondi. Omogućena je i podrška za HD-ID sonar za Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodske motore s ugrađenim sondama.

Softver Quickdraw Contours za stvaranje vlastitih karata visoke rezolucije

Pomoću softvera trenutno možete izraditi vlastitu prilagođenu ribolovnu kartu visoke rezolucije s konturama od 30 cm (1 stope). Podesite ih da najbolje odgovaraju vašim potrebama. To su vaše karte – vaše su vlasništvo. Zadržite podatke za sebe ili ih podijelite s Quickdraw zajednicom na usluzi Garmin Connect™.

Smjer i položaj ažuriraju se 5 puta u sekundi

Prijemnik signala GPS i GLONASS sustava od 5 Hz odlikuje se brzim odzivom te 5 puta u sekundi osvježava vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. Označavanje ispuštanjem do 5000 preciznih točaka i ponovno pronalaženje vaših najboljih ribolovnih točaka brzo je i jednostavno.

Ponesite echoMAP CHIRP sa sobom

Kada niste na vodi, echoMAP CHIRP jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja echoMAP CHIRP iz nosača i izvora napajanja.

Nadogradite uređaj našim najboljim kartama vode

Jedan utor za microSD™ karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte, primjerice BlueChart® g2 HD ili BlueChart® g2 Vision® HD, karte koje se odlikuju patentiranom funkcijom automatskog navođenja tvrtke Garmin¹ i drugim izvrsnim funkcijama.

Prijenos GPX točaka

Ako ste na GPS proizvod drugog proizvođača ili na Garmin ručni uređaj pohranili točke, tragove ili česte rute, jednostavno možete prenijeti te stavke na svoj novi Garmin ploter zahvaljujući standardnom softverskom GPX formatu.
Oglas objavljen
20.09.2018. u 08:31
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2122 puta