Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Garmin Astro Alpha 100 tt15 mini sa kartom

Garmin Astro Alpha 100 tt15 mini sa kartom

Cijena
836,15 €
Šifra oglasa: 12123184

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Luščić
Stanje
novo

Opis oglasa

novi Garmin Alpha sa šokerom i poboljšanim dometom.
Novo sa jamstvom. Uređaji su za Hrvatsko tržište.

Za sva pitanja stojim na raspolaganju

a sve zahtjevne lovce na Europskom tržištu Garmin predstavlja uređaj Alpha – vodeći sustav za praćenje i trening pasa.


Alpha sustav zajedno s TT 15 ogrlicom za psa spaja dvije odlične tehnologije za profesionalni lov. – praćenje psa i treniranje psa. Ovaj u potpunosti integrirani, napredni sustav razvile su tvrtke Garmin i tri-Tronics. "Nakon uspjeha Alpha uređaja u SAD-a, prilagodili smo proizvod lokalnim potrebama tržišta i zadovoljstvo nam je sada ponuditi na Europskom tržištu lovačkih pasa sustav bez zamjerke koji nudi najbolje iz oba svijeta: napredno praćenje s GPS + GLONASS sustavom iz Garmina i provjerenim funkcijama za obuku pasa iz Tritronics-a ", rekao je Martin Resch, EMEA voditelj grupe proizvoda za prirodu. "Alfa 100 također će raditi s novim uređajem T5 za praćenje psa, nudeći napredne funkcije za praćenje, sigurnost i kontrolu psa, ali i samog lovca. Ova nova linija proizvoda potvrđuje našu predanost u lansiranju inovacija na tržištu lovačkih pasa".

Ručni uređaj Alpha 100 može pratiti i trenirati 20 pasa na udaljenosti do 14,5 km, ovisno o terenu. Ovaj uređaj ima 3“ zaslon na dodir koji savršeno radi pri svakom osvjetljenju, a njime možete upravljati i dok nosite rukavice. Alpha 100 je prvi uređaj koji ima "buddy tracker" funkciju. Grupa lovaca od kojih svaki nosi Alphu ne mora samo pratiti svojeg psa, već može pratiti i druge Alpha korisnike i razmjenivati s njima unaprijed odabrane poruke. Pomoću upozorenja u slučaju hitnosti omogućeno je brzo usmjeravanje drugih lovaca na vašu lokaciju čime uređaj Alpha čini vremensku udaljenost ne samo kraćom, već i sigurnijom.

Alpha 100 funkcije praćenja
Na Alphi, lovci mogu pratiti svoje pse i prijatelje lovce putem stranice Dog Tracker, s već poznatim kompasom i crveno označenim strelicama koje pokazuju smjer i udaljenost do svakog psa. Druga bitna stranica za praćenje je stranica s kartom. Veći zaslon sada osiguravaju bolji prikaz stranice s kartom, a kod Alpha kompleta je pregled mapiranog sadržaja odmah dostupan. Novi Alpha kompleti dolaze s učitanom topografskom kartom za rekreaciju koja pokriva cijelu Europu (uključujući i kotline, rijeke i ceste), kako bi lovci mogli donjeti što bolje odluke na terenu. Kompleti također uključuju besplatnu jednogodišnju pretplatu na BirdsEye Satelitske snimke u visokoj rezoluciji s detaljnim panoramskim prikazom.

Uređaj Alpha također sadrži i zvučna/vibracijska upozorenja za bolju kontrolu vašeg psa, bilo da pas ide na točku ili počne lajati. Lovci mogu čak postaviti upozorenje na željeni radijus ili na zamišljene granice kako bi ih uređaj obavijestio, ako njihov pas uđe ili izađe s unaprijed određenog područja. Ova dodatna kontrola poboljšava sigurnost psa i omogućuje lovcu da reagira na vrijeme bilo da se lov odvija u blizini ceste ili naseljenih područja.

Alpha 100 Trening funkcije
U kombinaciji s TT 15 uređajem za pse, Alpha pruža odlične trening funkcije. Pored zaslona osjetljivog na dodir ima tri podesive tipke koje možete postaviti na željenu kombinaciju i razinu kontinuirane i trenutne korekcije tona ili vibracije. Lovci mogu jednostavno podesiti različite razine stimulacije za svakog psa povezanog s uređajem i sve ih sigurno kontrolirati s jednog

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
15.07.2022. u 20:33
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
15848 puta