Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Garmin Astro 320 T5 + HRVATSKI JEZIK + KARTA + GRATIS TELESKOPSKA ANTE

Garmin Astro 320 T5 + HRVATSKI JEZIK + KARTA + GRATIS TELESKOPSKA ANTE

Cijena
636,94 €
Šifra oglasa: 12357197

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Grabrik
Stanje
novo

Opis oglasa

MOGUĆE STAVLJANJE HRVATSKOG JEZIKA!!!
Novo , nekorišteno. Dobijete račun i jamstvo 24 mj.

Posebno dizajniran za lovačke pse i njihove vlasnike, Astro sustav se sastoji od dviju komponenti: od odašiljača za pse i ručnog prijemnika za korisnika.
Upotpunite vaše iskustvo praćenja psa s novim Astro 320 GPS sustavom. Spajanjem usavršenih mogućnosti praćenja i pojednostavljenog korisničkog sučelja s bitnim navigacijskim funkcijama nedavno pristiglog Garmin ručnog uređaja GPSMap 62, lansiran je potpuno novi uređaja za praćenje pasa.

“Dolaskom uređaja Astro 220 u siječnju 2007. kada smo primili i pozitivne informacije od lovaca i timova za istraživanje i spašavanje, bili smo nadahnuti za ulaganjem još više napora u razvoj još naprednijih modela”, rekao je je Martin Resch, voditelj razvoja segmenta ručnih uređaja u Garminu za Europu. "U lovu, Astro 320 je puno više od sustava za praćenje psa, to je GPS sustav koji kombinira inovativne i jedinstvene funkcije praćenja s pouzdanom navigacijom.”

Kada je u pitanju praćenje, zahvaljujući redizajniranoj anteni, maksimalni raspon između GARMIN ASTRO 320 uređaja i Garmin ogrlice povećan je za gotovo 30 posto - do 14,5km na ravnom terenu bez prepreka. Kao i njegov prethodnik, Astro 320 može pratiti do deset pasa po prijemniku odjednom, a uređaj je u potpunosti kompatibilan s Garmin DC 20, DC 30, DC 40 i DC 50 ogrlicama za pse i priborom.

Uz poboljšane kartografske mogućnosti Astro 320 spreman je za lov na nepoznatim područjima. S odgovarajućom kvalitetnom kartom za odabrano nepoznato područje osjećat ćete se jednako sigurno i opušteno kao što se osjećate u vašem omiljenom lovištu. Osim učitane bazne karte, u Astro 320 možete učitati široku paletu Garmin topo karata, AdriaTOPO karte, kao i koristiti BirdsEye™ aplikaciju, te Garminov besplatni web alat Custom Maps za prebacivanje papirnatih ili digitalnih karata u vaš Garmin GPS ručni uređaj. Uz detaljne kartografske podatke vidjet ćete svoj položaj i položaj vašeg psa, ali i ukoliko je vaš ljubimac prešao potok ili je u blizini opasne prometnice.

Želeći povećati užitak, sigurnost i produktivnost lova i treninga napravljeno je korisničko sučelje kojim se lakše upravlja. Također su optimizirani korisnički profili, izbornici i poboljšan je način prikaza i upravljanja podacima o psu tako da su najbitniji i lako razumljivi podaci dostupni lovcu. S druge strane, dodane su i nove funkcije kao što su 3-osni elektronski kompas koji radi u svim položajima uređaja, dodani su i vibracijski alarmi koji neće prestrašiti plijen koji lovite, a tu je i mogućnost zaključavanja tipkovnice kako biste izbjegli slučajno aktiviranje tipkovnice dok uređaj držite u džepu ili prolazite kroz gusto raslinje.

Garmin je mislio i na one koji žele komunicirati u lovu s drugim lovcima i razmjenjivati podatke ili pozicije lovišta, od sada možete slati i primati točke, pjesme, pa čak i cijele profile pasa i postavke praćenja. U kombinaciji s već poznatom Garmin izdržljivošću (vodootpornošću i robusnošću) i autonomijom baterije do 20 sati, Astro 320 predstavlja pravi GPS sustav namjenjen za lov.

Sadržaj paketa:
- Astro 320
- DC 50 ogrlica
- Kutija za nošenje
- AC punjač za DC 50
- Nosač za remen
- Uzica za ruku
- Upute za korištenj
Oglas objavljen
23.06.2019. u 18:48
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
16903 puta