Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni
  • Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni
  • Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni
  • Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni
  • Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni
  • Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni
  • Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni
  • Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni
  • Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni

Strujni kabel Nimak Iggyy 3 crni

Cijena
105,51 €
Šifra oglasa: 14588105

Osnovne informacije

Lokacija
Brodsko-posavska
Stanje
novo

Opis oglasa

Strujni kabel Nimak Iggy 3, 240V/16A, vodiči 4 x 1,5mm² (2 x 1,5mm² po sekciji) , ground 2,5 mm², 2x2 helix geometrija, aluminium mylar shield, flexi cijev, mesing puni presjek Schuko + IEC, duljina 1.8m, promjer 25mm.Strujni kabel vrhunskih soničnih karakteristika.Priključivanje Nimak Jimmy strujnog kabela na amplifikaciju ili izvor zvuka donosi čistoću, snagu,transparenciju, mikrodinamiku, istinski doživljaj prostora. Ručno upleteni vodiči, 2-struki dupli helix, flexi cijev, inovativna tehnika pletenja sa 5 vodiča, trostruko izolirani i oklopljen vrhunskom alu folijom, savitljiv i podatan..Svaka amplifikacija, bilo solid state ili cijevna, kad je priključena na ovakav kabel daje sve od sebe.Zvučna pozornica postaje vjernija, detalji postaju čujniji i prisutniji.Frekventni opseg postaje širi.Promjena se ne očituje samo u jednom dijelu, već kompletan glazbeni doživljaj postaje bogatiji.Pojačalo ili izvor zvuka spojen ovim kabelom oslobođeno je utjecaja smetnji iz mreže i okoline. Zainteresiranima šaljem na probu i slušanje bez pologa.


Uloga Nimak strujnog - napajačkog kabela u audio sistemu je da osim što napaja uređaj, filtrira nepoželjne smetnje iz el. mreže i okoline koje se implementiraju u audio signal koje pojačalo ili izvor zvuka pojačava.

Spajanje Nimak strujnog kabela na pojačalo ili izvor osigurava da je audio signal oslobođen smetnji, a manifestira se na taj način da u zvučnoj slici dobijemo puno veću pozadinsku tišinu (radi filtriranja šumova i brumova - smetnji) te smo iz tog razloga sposobni puno bolje razlučiti detalje u glazbenom djelu te dobiti puno vjerniju reprodukciju.Na taj način u stanju smo čuti i razlučiti najfinije detalje koje do tad nismo bili u mogućnosti čuti.

Istovremeno zvučna slika postaje šira i dublja s jasno pozicioniranim vokalima i instrumentima, s puno prirodnijim timbrom, te je kompletan doživljaj na puno višem nivou, te približava doživljaj žive izvedbe.

Što je kabel u stanju bolje otkloniti smetnje iz mreže i okoline, te se promjene u zvučnoj slici više manifestiraju, što konkretno kod Nimak strujnih kabela znači da kabeli s više vodiča i više helix zavojnica više doprinose poboljšanjima u audio sistemu.



PDV uračunat u cijenu.
Garancija 12 mjeseci.

tel. 097 763 0 763, hifi@optinet.hr
Oglas objavljen
04.12.2016. u 11:04
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
523 puta