• novo vakum! PRUSA RESEARCH Prusament PETG Jet Black 1000g +-0.01mm!!
  • Nemoj propustiti priliku!

novo vakum! PRUSA RESEARCH Prusament PETG Jet Black 1000g +-0.01mm!!

Cijena
30 €
Šifra oglasa: 41033488

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Perjavica
Stanje
novo

Opis oglasa

Ovo klupko filamenta ima deklariranu preciznost +-0.01mm što se može provjeriti putem barcode-a!!

Prodajem novi neotvoreni vakumirani 3D filament Prusament PETG Jet Black stvarne težine 1079g kupljen preko službenog Prusa shop-a no nekorišten jer projekt nije realiziran. Filament ima deklariranu preciznost od +-0.010 mm u odnosu na +-0.02 koliko je trenutno standard za Prusa PETG filament dakle 100% bolje od već ionako najboljeg standarda na tržištu. Konkurencija je u rangu 0.05mm što je više od 5x manje precizno.

Cijena je fiksna 30€ dostupno 1 komad
(Ako vam cijena ne odgovara naručite si online lošiji filament od +-0.03mm preciznosti za veću cijenu zajedno sa shippingom)

Postavljanje ispisa
Mlaznica 250 °C
Grijani sloj 70-90 °C

O PETG-u
PETG je vrlo čvrst materijal s dobrom toplinskom otpornošću. Njegova uporaba je univerzalna, ali posebno pogodna za mehaničke dijelove i unutarnju i vanjsku upotrebu. PETG se gotovo i ne savija, tako da ispis velikih predmeta nije problem. Koristimo PETG za ispis dijelova za naše printere!

PETG je jedan od naših omiljenih materijala za 3D ispis. Gotovo je jednako jednostavan za ispis kao PLA, ali može ponuditi mnoga mehanička svojstva koja PLA ispisi jednostavno ne mogu postići. G u akronimu PETG označava glikol koji se dodaje tijekom procesa proizvodnje. Glikol modificira svojstva PET-a, tako da je lakši za ispis, manje krt i jasniji pri ispisu s poluprozirnim varijantama. PETG ima malu toplinsku ekspanziju, pa se čak i kod ispisa velikih predmeta, i bez kućišta, rijetko podiže s podloge i savija. Osim toga, PETG je duktilan. Ima zdravu količinu savitljivosti koja može spriječiti lomljenje dijelova pod pritiskom.

Za razliku od PLA ili ABS-a, PETG ima tendenciju curenja i može ostaviti plastične niti na vašem otisku. S tim se možete boriti povećanjem retrakcije i igranjem s temperaturom hotenda, ali ako koristite naše unaprijed postavljene niti u Prusa Sliceru, mi smo to već učinili za vas i količina žica je minimalna. Ako ipak primijetite maleni komadić niti, možete ga se riješiti tako da brzo raspršite svoje gotove otiske toplotnim pištoljem.

Ako se možete nositi s curenjem i jakim prianjanjem, ostat ćete s vrlo izdržljivim ispisom, koji je znatno otporan na temperaturu i može se koristiti i za unutarnju i za vanjsku upotrebu.

novo vakum neotvoreno

Karta

Objekti u blizini

leon-herceg

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10090 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
12.04.2024. u 21:20
Do isteka još
Oglas prikazan
282 puta

leon-herceg

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10090 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska