• Anycubic kobra max 2
  • Anycubic kobra max 2
  • Nemoj propustiti priliku!

Anycubic kobra max 2

Cijena
500 €
Šifra oglasa: 41734201

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Rijeka, Rastočine
Stanje
novo

Opis oglasa

PRINTER JE SLOZEN I ISPROBAN , TE IMA RACUN I JAMSTVO.

CIJENA JE SAMO ZA PRINTER.

Anycubic postavlja nove standarde sa serijom Kobra 2. Interakcija hardverskih elemenata visokih performansi i sofisticiranog softvera daje izvrsne rezultate ispisa - i to u najkraćem mogućem vremenu! S najvećom brzinom do 500 mm/s, ispisna glava Kobra 2 Max doslovno leti vrtoglavom brzinom kroz ogroman instalacijski prostor od 420 x 420 x 500 mm.

Procesor visokih performansi

Opremljen dvojezgrenim procesorom Cortex-A7 od 1,2 GHz, Kobra 2 Max je prava zvijer kada je u pitanju vrijeme izračuna. Naredbe koje se prenose hardveru izvršavaju se u trenutku, što znači da se mogu postići brzine ispisa do 500 mm/s. Munjevito brz, a opet iznimno precizan.

Optimizirana struktura

Stabilna konstrukcija Kobra 2 Max s 2 motora, sinkroniziranom Z-osi i dvostrukom Y-osi vođenom na SG15 ležajevima osiguravaju najbolje moguće uvjete za ekstruder s izravnim pogonom s dva zupčanika. Kombinacija robusnih, ali elegantnih hardverskih elemenata osigurava učinkovito i precizno istiskivanje materijala uz visoko učinkovito hlađenje materijala u isto vrijeme. To rezultira jedva primjetljivim slojevima i prekrasnim rezultatima ispisa.

Vibration Compensation & Flow Control

Vibration Compensation, koja se može uključiti jednim klikom, omogućuje kontrolnoj jedinici Kobra 2 Max da prepozna frekvencije rezonancije na X i Y osi i suprotstavi se vibracijama kroz inteligentnu upotrebu mišićno-koštanog sustava. Ispisane ispisane linije su stvar prošlosti, preciznost i stabilnost vaših 3D modela odmah upadaju u oči.

Flow Control otkriva nepravilnosti u protoku materijala i kompenzira ih kroz ciljano povlačenje i ponovno punjenje. Rezultat su ravnomjerni, potpuno ispisani slojevi, koji kvalitetu ispisa i detalje podižu na novu razinu.

Ogroman ispisni prostor

Ogromni ispisi prostor od 420 x 420 x 500 mm omogućuje vam realizaciju vaših dugo sanjanih projekata. Zapremina ispisa Kobra 2 Max odgovara otprilike 88 litara. Dakle, otvorene su vam bezbrojne mogućnosti - i sve u samo jednom pritisku!

Pametan i jednostavan za korištenje s aplikacijom Anycubic

S novom aplikacijom Anycubic* možete daljinski upravljati svojim pisačem u bilo kojem trenutku putem WiFi-a i nadzirati ga u stvarnom vremenu. Zaboravite ažuriranja firmvera putem SD kartice ili kabela - nova aplikacija Anycubic pobrinut će se za ažuriranje za vas u tren oka. Buduća ažuriranja će otključati mrežno rezanje, daljinski ispis, videonadzor/snimanje videozapisa s vremenskim odmakom*, pa čak i javnu biblioteku modela ispisa.

*Očekuje se da će nova aplikacija Anycubic biti predstavljena i objavljena u četvrtom tromjesečju 2023.

**Napominjemo da isporuka ne uključuje kameru za snimanje materijala. Uobičajene USB kamere bit će kompatibilne u budućnosti.

LeviQ 2.0 - Inteligentni Z-pomak

Uz LeviQ 2.0, Kobra 2 Max opremljena je još jednim inteligentnim alatom. Nepravilnosti površine ispisa bilježe se tijekom automatskog niveliranja i kompenziraju prilagodbama Z-pomaka u hodu. To se događa ili automatski ili putem korisnički definiranih vrijednosti - ovisno o vašim zahtjevima, sve opcije su vam otvorene!

Uvjerljiv ukupni paket

Bezbrojne druge značajke Kobra 2 Max čine ovaj uređaj uvjerljivim ukupnim paketom:

Brža, jednostavnija konstrukcija zahvaljujući modularnom sustavu - u samo nekoliko koraka do vašeg prvog uspješnog ispisa
4,3" zaslon u boji osjetljiv na dodir
Čelična ploča s magnetskom oprugom za izvrsno prianjanje i jednostavno uklanjanje vaših tiskanih modela
32-bitna matična ploča s upravljačkim programima TMC2209 osigurava precizan, tih ispis
Senzor niti - ispis se automatski pauzira nakon otkrivanja materijala koji nedostaje
Ugrađena memorija od 8 GB omogućuje vam pristup bezbrojnim modelima pohranjenim izravno na uređaju

Karta

deangalli

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  51000 Rijeka, Primorsko-goranska, Hrvatska
Oglas objavljen
10.05.2024. u 11:34
Do isteka još
Oglas prikazan
422 puta

deangalli

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  51000 Rijeka, Primorsko-goranska, Hrvatska