Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • REKVIJEM Lauren Oliver

REKVIJEM Lauren Oliver

Cijena
25 kn ~ 4 €
Šifra oglasa: 36173301

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Jezik
Hrvatski
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

REKVIJEM
Lauren Oliver

„Nezaboravna priča o svijetu u kojem je ljubav zabranjena.“ Booklist
Ljubav je nekoć bila najvažnija stvar na svijetu. Ljudi su u potrazi za njom prelazili nevjerojatne udaljenosti, lagali su zbog nje, čak i ubijali. A onda je, napokon, pronađen lijek. Sada je sve drukčije. Znanstvenici su je uspjeli izolirati i iskorijeniti te svi građani, kada napune osamnaest godina, moraju primiti lijek protiv ljubavi...

U napetom finalu distopijske trilogije glavna junakinja Lena Haloway, nakon bjega u Divljinu postaje vatrena pripadnica pokreta otpora. Iskra pobune koja se nazirala već u Pandemoniju, sada se u Rekvijemu rasplamsala u sveopću revoluciju, u središtu koje se nalazi Lena. Spasivši Juliana od smrtne kazne, Lena s prijateljima bježi u Divljinu. Ali ni Divljina više nije sigurno utočište. Diljem zemlje niču žarišta pobune i vlasti više ne mogu nijekati postojanje Invalida. S ciljem istrjebljenja svih pobunjenika Regulatori se infiltriraju u pogranične krajeve.

Dok Lena putuje sve opasnijim područjima Divljine, njezina najbolja prijateljica Hana živi u sigurnosti Portlanda, životom bez ljubavi, kao zaručnica mladoga gradonačelnika. Rekvijem je priča ispričana s oba gledišta, istodobno nam je pripovijedaju Lena i Hana koje žive usporednim životima u svijetu koji ih razdvaja sve do konačnog susreta.

BIBLIOTEKA
KDS
NAKLADNIK / PROIZVOĐAČ
Znanje
FORMAT
123x190 mm
BROJ STRANICA
312 stranica
UVEZ
meki uvez

KATEGORIJE
Knjige , Književnost , Young adult

Karta

Oglas objavljen
03.12.2021. u 10:24
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
29 puta