• Komplet – Fantasy
  • Komplet – Fantasy
  • Komplet – Fantasy
  • Komplet – Fantasy
  • Komplet – Fantasy
  • Komplet – Fantasy
  • Nemoj propustiti priliku!

Komplet – Fantasy

Cijena
10,62 €

+ 4,99 € 0,00 € dostava

+ 1,69 € zaštita kupca

Besplatna dostava!

Na svim PayProtect oglasima do 1.5.2024.

Kupuj uz PayProtect od provjerenih prodavača uz garanciju povrata novca i sigurnu dostavu. Saznaj više

Šifra oglasa: 33916080

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko
Jezik
Hrvatski
Stanje
novo

Opis oglasa

Komplet sadrži:
J. R. Ward: Đavolji udio
J.R. Ward: Bratstvo crnog bodeža - Bezdan žudnje
J. R. Ward: Bratstvo crnog bodeža- Kralj srca
J. R. Ward: Opsesija
J .R. Ward: Pali anđeli - Besmrtnici

J. R. Ward: Đavolji udio – U uzbudljivom finalu serijala Kraljevi burbona, autorice J. R. Ward, nakon ubojstva obiteljskog patrijarha – i šokantnog uhićenja – dinastija Bradford na rubu je kolapsa. Smrt Williama Baldwinea, glave obitelji Bradford, najprije je proglašena samoubojstvom. No tada njegov najstariji sin i zakleti neprijatelj, Edward, priznaje da je zapravo riječ o ubojstvu. Sad u pritvoru, Edward ne žali zbog raspada obitelji ili gubitka slobode… nego zbog žene koju je ostavio. Njegova ljubav, Sutton Smythe, jedina je osoba koju je ikad iskreno volio, ali ona je glavna direktorica tvrtke koja je najljući konkurent tvrtke Bradford Bourbon pa je njihova veza takoreći neostvariva. A zatim je tu i stvarnost služenja zatvorske kazne koja čeka Edwarda.

J.R. Ward: Bratstvo crnog bodeža – Bezdan žudnje – Kad je postala Phuryjeva prva družica, Cormia je poželjela osvojiti ne samo njegovo tijelo nego i srce. Čini se da je to nemoguća misija jer Phury nikada sebi nije dopustio upoznati istinsku radost i užitak. Njegovo poslanje u Bratstvu i rat s degradima uvijek su tražili potpunu posvećenost izvršavanju dužnosti i očuvanju vampirske vrste. S druge strane, pred njim se sada otvorila beskrajna ljubav koja iscjeljuje sve rane i čini ga potpunim, ljubav koja bi mogla potrajati zauvijek… Dvanaesti nastavak fantastičnog serijala o vampirima.

J. R. Ward: Bratstvo crnog bodeža- Kralj srca – Rehvenge živi u sjeni, a biznis u njegovom noćnm klubu ZeroSum cvjeta. Kako bi sačuvao tajnu svojeg porijekla, taj prezgodni poluvampir plaća stvarno visoku cijenu. Ucjenjuje ga zlokobna simpatska princeza koja više od njegovog novca želi njegovo tijelo i dušu. Kada upozna prelijepu vampirsku bolničarku Ehlenu, Rehvenge želi promijeniti vlastita pravila igre, a na kocki su životi njegovih najmilijih… Nevjerojatno seksi, intenzivna i moćna priča!

J. R. Ward: Opsesija – Predivna i senzualna Cait Douglass odlučila je napokon zaliječiti svoje slomljeno srce i početi živjeti punim plućima. U tom trenutku u njezin život istodobno stupaju dvojica neodoljivih muškaraca, a ona ne zna kojega odabrati, kojemu se iskreno predati. Hoće li njezin pogrešan odabir značiti prokletstvo za cijelo čovječanstvo? Jim Heron, pali anđeo te spasitelj duša, dovodi sve u opasnost kad odluči sklopiti sporazum s vragom. Naime kad još jedna nevina duša bude uvučena u borbu između njega i demonke Devine, njegova opsesija tim predivnim bićem zarobljenim u Paklu prijeti da će ga odvratiti s puta koji mu nalaže njegova sveta dužnost… Može li dobro ipak pobijediti ako prava ljubav spasitelja čini slabim?

J .R. Ward: Pali anđeli – Besmrtnici – Iskupljenje nije riječ koju Jim Heron osobito dobro poznaje. Njegov je životni moto osveta, a baš i ne zazire od grijeha. No sve će se to promijeniti kada, nakon nezgode koja ga zadesi na gradilištu, postane pali anđeo sa zadatkom da sedam ljudskih duša spasi od sedam smrtnih grijeha. Neuspjeh ne dolazi u obzir. Njegov bivši šef Vin diPietro svoj je život u potpunosti posvetio poslu – a onda mu je planove pomutila sudbina u vidu neobičnog spasitelja na Harleyu te jedna nevjerojatno hrabra i lijepa žena koja će ga natjerati da ponovno razmisli o svojoj budućnosti. Kako bi pridobio ženu svog života, ali i od zla otkupio vlastitu dušu, Vin će se morati udružiti s ovim neobičnim palim anđelom…

Web trgovina prodavača

Karta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (89)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
03.03.2021. u 21:48
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
307 puta

ZUZI obrt za trgovinu i uslužne djelatnosti

5,0 (89)
Vidi ocjene Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska