Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • All in one protein 3,5 kg **AKCIJA **- 260 kn

All in one protein 3,5 kg **AKCIJA **- 260 kn

Cijena
34,51 €
Šifra oglasa: 18391550

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Jankomir

Opis oglasa

Okus čokolada, ukupno 3,5 kg proteina .

U bilo kojem trenutku u ljudskom tijelu se odvijaju brojni procesi: stanica rastu i mijenjaju se, enzimske i biokemijske reakcije, formiranje i rast kompleksnih struktura .. i za sve to tijelo treba 2 komponente: energiju i OSNOVNE GRADIVNE ELEMENTE - AMINOKISELINE!

Gotovo sve strukture u tijelu su u osnovi izgrađene iz ainokiselina (AA) povezane u složenije sklopove. Mišićno tkivo, unutarnji organi, kosa, mozak .. zajednički nazivnik su aminokiseline. Svaka od njih igra važnu ulogu u njihovim strukturama i nedostatak bilo koje od njih dovesti će do ozbiljnih zdravstvenih problema. Tijelo je u stanju stvoriti neku AK (neesencijalne), ili ne esencijalne - njih je potrebno unijeti hranom.

Proteinski izvori su također, po samoj svojoj strukturi AK razlikuju- svaki izvor sadrži određeni broj AK i drugih manje, nekih uopće ne. To znači da je potrebno za optimalno zdravlje konzumirati više različitih izvora PROTEINA! To osobito vrijedi za dobivanje i rast mišićnog tkiva.

Iz tog razloga, mi u "THE Nutrition-u" smo odlučili popuniti tu prazninu i plasirati na tržište upravo ono što nedostaje: "All In 1 Protein"

Nema više potrebe da razmišljate, imate li dovoljno raznovrsnu prehranu, te unosite li dovoljno različitih izvora proteina kroz svoju prehranu kako bi osigurali optimalan napredak prilikom vaših napora.

"All In 1 Protein" sadrži nekoliko različitih izvora bjelančevina! Optimalan unos aminokiselina je zajamčen!

Najbitnija ostaje naravno sirutka, zato smo proizvodu "All In 1 Proten" dodali sirutkin koncentrat, koji je čuven po tome da ima visoku biološku vrijednost i brzu apsorpcij. Proizvodu smo još dodali micelarni kazein te hidrolizirane goveđe proteine. Kombinacija tih dvaju izvora bjelančevina osigurava sporije otpuštanje aminokiselina u krvi.

Namjerno smo izostavili upotrebu soje, koja u modernom svijetu je čest uzrok alergija, uz to ima i negativan utjecaj na endokrini sustav: fitoestrogeni mogu negativno utjecati na izlučivanje testosterona kod muških i s tim također utjecati na libido.

U "All In 1 Proteinu" njegovo ime otkriva sve: on vam nudi sve u jednom! Nadalje obogaćen je BCAA i L-Glutaminom, najvažnijim anaboličkim i antikataboličkim aminokiselinama, ne sadrži trans-masti i ne sadrži soju.

Koristi se i kao napitak nakon treninga, kao zamjenski obrok za svakoga tko želi svojemu tijelu omogućiti sve bjelančevine za optimalan rast i razvoj.
Oglas objavljen
01.08.2020. u 14:00
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
758 puta