Miniwash Nilfisk C 125.7

  • Cijena: 700 kn
  • približno 95 
  • Šifra oglasa: 29038779
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Grad Zagreb, Peščenica - Žitnjak, Žitnjak
Stanje: novo

Opširnije:

125 bara, 1.5 kW, 460l/h, posuda za šampon (snow foam), motalica za crijevo, brza spojnica na pištolju za brzo skidanje visokotlačnog crijeva, brza izmjena dizni (Click & Clean nozzle concept).

Godina proizvodnje 2018.

***NILFISK JE POZNATA DANSKA FIRMA*** (nikakav no name kinez, googlajte i obratite pažnju na trgovačke centre, stanice za tehnički pregled i ostale firme da koriste Nilfisk profesionalne strojeve za pranje podova i čišćenje)

Dostupna i dodatna oprema (četke za pranje auta, rotacijske četke za tepihe i podove, crijevo za odštopavanje odvoda, tekućina za pranje kamena i drveta).

Novo sve potpuno ispravno.

Mogućnost isprobavanja prije kupnje te osobno preuzimanje u Zagrebu, moguć dogovor oko slanja poštom.

Za bilo kakva pitanja budite slobodni kontaktirati putem e-maila, Vibera, Whatsappa ili pozivom na broj 0994026812


Nilfisk je najveći proizvođač profesionalnih strojeva za pranje, pometanje i usisavanje u svijetu. Sjedište poduzeća je u Danskoj i imaju preko 5000 zaposlenih ljudi diljem svijeta.

Nilfisk je vodeći svjetski proizvođač profesionalnih proizvoda i usluga za čišćenje. Tvrtka je osnovana na viziji proizvodnje i prodaje proizvoda vrhunske kvalitete širom svijeta, više od stotinu godina. Nilfisk se prilagođava promjenjivim potrebama tržišta i kupaca s inovativnim proizvodima i rješenjima. Danas Nilfisk nudi široku paletu vrhunskih proizvoda za pranje, a glavne linije proizvoda su oprema za čišćenje podova, usisivači i visokotlačni perači potrošačima širom svijeta.


wap, vap, nilfisk, nifilsk, alto, karcher, kaercher, kerher, kercher, kerser, kerher, karher, kaerher, karcer, minivas, minivos, mini vas, mini vos, mini wosh, miniwosh, mini wos, minwas, mini was, visokotlačni perač, čistač, made in germany

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
10000 Zagreb
Županija
Grad Zagreb
Država
Hrvatska