Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • KALCIJ U KAPSULAMA S LECITINOM
  • KALCIJ U KAPSULAMA S LECITINOM

KALCIJ U KAPSULAMA S LECITINOM

Cijena
12,08 €
Šifra oglasa: 28463118

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Jarun

Opis oglasa

TIENS KALCIJ U KAPSULAMA S LECITINOM




Teško je precijeniti ulogu kalcija i lecitina u našem tijelu.Održavanje odgovarajuće razine kalcija u našem tijelu čini naše kosti snažnima, zube zdravima i omogućuje nam pravilno zgrušavanje krvi. S druge strane, lecitin koji pripada fosfolipidima je veoma važna komponenta u našem tijelu. Fosfolipidi su osnovna strukturna i građevna skupina spojeva svih staničnih membrana i membranskih struktura. Lecitin podržava niz metaboličkih procesa koji se odvijaju u našem tijelu, što su potvrdila brojna istraživanja. Struktura lecitina uključuje kolin (koji pripada vitaminima B skupine), koji je bitan element u proizvodnji acetilkolina. Kolin doprinosi normalnom radu jetre, pravilnom metabolizmu homocisteina i metabolizmu lipida. Tiens je stvorio dodatak prehrani koji kombinira lako apsorbirajući spoj kalcija i lecitina.



SASTOJCI

Drugi sastojak ovog dodatka prehrani, lecitin, se nalazi u svakoj tjelesnoj stanici, kao komponenta stanične membrane. Iako se nalazi u svakoj stanici, u različitim organima možemo pronaći različite količine licitina.

Ovaj dodatak također sadrži i taurin, organski spoj iz aminokiselinske skupine. Prisutan je u stanicama mnogih tkiva i igra važnu ulogu u mnogim fiziološkim procesima različitih organa. Najveća se količina taurina može pronaći u mozgu (hipofiza), mrežnici, srcu, žuči i mišićima. U ljudskom se tijelu taurin formira u prisutnosti aminokiselina koje sadrže sumpor (cistein i metionin). Stoga, kada se njegova razina u stanicama smanji, može doći do smanjene proizvodnje taurina.
Još jedan sastojak je folna kiselina. Ona doprinosi psihološkim funkcijama, pravilnoj proizvodnji krvi te smanjenju umora i isrcpljenosti. Proizvod također sadrži vitamine B1 i B12 koji doprinose energičnosti metabolizma i normalnim psihološkim funkcijama. Vitamin C doprinosi održavanju zdravlja imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivnih treninga. Također doprinosi formiranju kolagena, ključnom za pravilnu funkciju krvnih žila, kostiju, kože, hrskavice, zuba i zubnog mesa.

DJELOVANJE

Sastojci ovog dodatka prehrani imaju širok spektar djelovanja:

Kalcij doprinosi pravilnoj neurotransmisiji.
Kalcij je neophodan za održavanje zdravlja zuba i kostiju.
Kalcij osigurava zdrave mišićne funkcije.
Kalcij potpomaže pravilnom zgrušavanju krvi.
Kalcij podržava energičnost metabolizma.
Vitamin B1 i vitamin B12 podržavaju pravilne psihološke funkcije.
Vitamin B1 i vitamin B12 doprinose energičnosti metabolizma.
Lecitin, kao izvor kolina, doprinosi održavanju normalne funkcije jetre i pravilnosti metabolizma homocisteina i lipida.

KORIŠTENJE

Preporuča se uzeti jednu kapsulu jednom dnevno, Moguće je postepeno povećavati dozu na dva puta dnevno, a potom jednu kapsulu tri puta dnevno.


Prodajna cijena sa popustom 91 kn ( 114 kn )

Registrirajte se preko linka, naručujte samostalno i ostvarujte trajno dodatne popuste na sav Tiens asortiman te koristite pogodnost plaćanja karticama !!

https://b2c-hr.tiens.com/super-kalcij-u-kapsulama-s-lecitinom?productId=188&redirect=301

Za sva dodatna pitanja i informacije te narudžbu nazovite na broj mob. 098 94 02 308 te mail vitalbody.webstore@gmail.com
Oglas objavljen
11.12.2019. u 18:59
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
334 puta