• Nemoj propustiti priliku

  • Foto

  • Kontakt

Sjena traži svoje ljude!

Cijena
1 kn ~ 1 €
Šifra oglasa: 18923891

Osnovne informacije

Lokacija
Virovitičko-podravska, Lukač, Gornje Bazje
Starost
Stari pas (preko 7 g. )
Veličina
Srednji (11-20 kg)
Spol
ženka
Steriliziran/kastriran
1

Opis oglasa

SJENA

"Osluhni i ti glazbu sjena;
samo u očima gluhih
priroda je nijema."

Kada pišem, razmišljam i govorim o SJENI uvijek mi se u misao uvlače stihovi, u srcu raste ljubav, u ušima svira neka glazba..
Jer SJENA je svojim bićem, svojim životom, svojim postojanjem postala upravo TO nešto dovoljno da postoji i oplemenjuje..
Onaj tko misli da pretjerujem može se vratiti na početne stihove i ili će shvatiti ili neće, slobodno nek prestane čitati..
Želim vam reći da SJENA "oduvijek" živi u našem skloništu ( sada već 7 godina ) jer je b i l a jako teško udomljiv pas, puna frustracija, dubokih strahova, jer prije skloništa su ju ljudi tukli kolcima i tjerali, velikog nepovjerenja i teške komunikacije sa svojom psećom okolinom. :/
Dobronamjeran pokušaj udomljavanja još na samom početku nije dobro završio, zbog nedovoljno potrebnih uvjeta okoline i malo ne iskustva udomitelja, SJENA je pobjegla, a vođa skloništa jedva ju je ponovo pronašao, uhvatio i vratio. :/
Od tada je SJENA dobila svoju sobu sa vanjskim boxom, dugo godina živjela samo sa bolesnom Cruelom do njene smrti, prvo je bila tuga ogromna, jer što je Sjena bez svoje Cruele? Ali odjednom je nešto "kliknulo" i SJENA postaje odgojna mjera ;)
Mnogim klincima koji dolaze i odlaze, počinje (još uvijek plaho i sramežljivo) prilaziti i veseliti se ljudima, a mi se nadamo da ima onih jedinstvenih, duboko velikih, koji kuže stvari i mogu i žele pružiti dom našoj SJENI. :) ( koja sad obožava ljude ) i baš se voli maziti, jedino se ne voli šetati na povodcu.
Molim vas, Sjeni sa njezinih 8 godina zaista nije mjesto u skloništu, makar je ona tu navikla i u početku bi joj bio vjerovatno šok, mi se nadamo da postoji netko sa dovoljno ljubavi, strpljenja i iskustva da ju odabere i promjeni joj život. :(
Cjepljena, čipirana, kastrirana.
Oglas objavljen
02.09.2019. u 10:37
Do isteka još
Oglas prikazan
1403 puta

viktorijavtc

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska