Simpatični Maći traži svoj novi dom

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 27394477
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Sisačko-moslavačka
Starost: Odrasli pas (2 g. do 7. g.)
Veličina: Mali (6-10 kg)
Spol: mužjak
Steriliziran/kastriran: Da

Opširnije:

Maći je pas koji svoj dom čeka skoro tri godine. Pronađen je kao napušteni mladi pas koji je veselo hodao jednim selom, išao od kuće do kuće i ulazio ljudima u dvorište, ne bi li pronašao svoj zauvijek dom; topli ljudski dodir, maženje na krevetu, šaku hrane, malo vode i puno ljubavi, ali nažalost nigdje nije bio dobrodošao, gdje god bi ušao tjerali bi ga i vikali za njim....No našao je Maći svoj mirni kutak tog vrućeg ljeta u jednom dvorištu, legao je uz zeleni grm, dahtao od silne vrućine, bez imalo vode kraj sebe i gledao oko sebe svojim lijepim i prodornim sitnim očima. I odjednom se pred Maćijem stvorila djevojka ( koja je tada imala četiri psa na skrbi) koja je čula da selom hoda mali psić i odlučila ga je potražiti i pokušati mu naći dom u selu ( iako je znala da je to nemoguća misija jer u njenom selu vole pse isto kao Banijac zelenu salatu). I naravno kao što pogađate, nije mu pronašla dom. Ljudi su od njih bježali kao od onog Roma koji prodaje lažne parfeme u Bosanskoj Kostajnici ponedjeljkom i blagdanima... I tako ga je dovela u svoju kuću i u svoj čopor. Otada je prošlo skoro tri godine, a kroz njen dom je prošlo dosta pasa i mačaka i Maći se sa svim dlakavim stvorenjima odlično slagao i još uvijek se slaže. Imao je Maći upita, ali ništa ozbiljno. Očito tada nije bilo vrijeme da Maći otputuje u svoj dom, no možda je sad ovo trenutak da ovaj simpatični čupavac nađe nekog za sebe.

Maći je muški odrasli pas, star oko tri godine, naučen je na život u kući, slaže se sa svim psima i mačkama ( trenutno živi s 4 psa i 7 mačaka), voli ljude i djecu, umiljat je, voli sam dolaziti na maženje, voli spavati s vama u krevetu, zaigran je i voli duge šetnje. Kastriran je, redovno cijepljen i čišćen od vanjskih i unutarnjih parazita.

Ako ste zainteresirani za Maćija i želite miroljubivog i odanog prijatelja nazovite mene pa ću mu ja proslijediti na psećem jeziku sve vaše upite pa neka onda on odluči kome želi otići. I naravno traži dom u kojem bi živio s vama u kući ili stanu. I prije udomljavanja se vrši provjera uvjeta i potpisuje se ugovor u udomljavanju.

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
44250 petrinja
Županija
Sisačko-moslavačka
Država
Hrvatska