ROKO, simpatičan psić koji želi razvedriti nečiji život

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 26634396
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska
Starost: Odrasli pas (2 g. do 7. g.)
Veličina: Srednji (11-20 kg)
Spol: mužjak

Opširnije:

ROKO je simpatičan i veseo kratkonogi gospodin koji je zbog bolesti svojih ljudi dom zamijenio azilom i srećom, dobro se snašao od samog početka. Vjerujemo da je razlog tome njegov vedar karakter i velika ljubav prema maženju, a u azilu maženja ima napretek, budući da volonteri koriste svaku priliku kako bi gladili i češkali po trbuščiću. U šetnji trči veselo, uživa u svakoj sekundi slobode, ali kada volonter zastane ili sjedne, Roko istog trena sjedne uz njega i izmami još jednu porciju maženja :)
Sa svojim se azilskim cimericama lijepo slaže, ženkice su mu općenito dobre prijateljice, dok mu, kao i većini mužjaka, neki mužjaci nisu omiljeno društvo.
Za Roka bi voljeli da ga odabere obitelj koja voli ići u šetnjice prirodom ili u pseći park, a zbog svoje nevelike građe, Roko može zaista odlaziti posvuda sa svojim ljudima. Maženje je obavezno jer ono Roku puno znači, a zauzvrat, njegovi će budući udomitelji dobiti zahvalnog, veselog i simpatičnog psića koji će razvedriti i najtmurniji kišni dan.
----
Roko ima 13 kg, rođen je u 8.mj. 2011. godine, cijepljen je i čipiran, a uskoro će biti kastriran.
Kontakt 0911516160, 0915186649 ili 0915425050 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).