PEPI, zahvalan psić manjeg rasta traži super dom

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 25937724
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska
Starost: Mladi pas (6 mj. do 2 g.)
Veličina: Srednji (11-20 kg)
Spol: mužjak

Opširnije:

PEPI je vrckavi, veseo psić, idealan za usrećiti dobru obitelj i pružiti joj obilje radosti i veselih trenutaka :)
Budući da nije velikog rasta, njegova ga buduća obitelj može voditi sa sobom gdje god poželi, a Pepi će biti zahvalan na tome, kao i na svakom, pa i najmanjem znaku pažnje kojeg dobije. A zahvalan je upravo zato što je do sada imao vrlo skroman, zapravo tužan život. Bio je vezan na lancu i željan svega...
Pepi je stigao u azil, a iz njega veselo odšetao na privremen, kućni smještaj gdje sa velikim zanimanjem sudjeluje i upija detalje novog okruženja. Iz dana u dan otkriva prednosti života koje obiteljski psi uživaju i zapravo, možemo reći da se jako dobro uklopio u kompletno novu sredinu.
Pepijeva je čuvalica kaže:

"On je pas za kojeg ne znas da ga imaš. Ja bih rekla najdivniji pas na svijetu! Maza je velika. Nije zahtjevan.. Dođe do tebe, obgrli te šapicama i hoće da ga maziš i sramežljivo traži zaštitu. Ne laje doma uopće."

Pepi obožava ljude, veseli se djeci, uživa u društvo drugih pasa, u stanu je vrlo pristojan, na povodcu dražestan suputnik, vrlo je prilagodljiv, inteligentan i iznimno zahvalan.
Dakle, ako imate uvjeta i vremena, a u potrazi ste za super psićem uz kojeg će svaki dan biti ljepši, vedriji, sretniji i ispunjeniji, Pepi je tu, čeka vaš poziv i spreman je useliti u vaše srce.
-----
Rođen je 2017. godine, ima 12 kg i uskoro će biti kastriran.
Nalazi se u Rijeci
Kontakt 0955437932, 0911516160 ili 0955565710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).