MIŠKO u potrazi za super domom

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 25474834
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska
Starost: Štene (do 6 mj.)
Spol: mužjak

Opširnije:

Onoga dana kada je ostavljen u azilu, MIŠKO je djelovao baš jadno :( Nije imao dlake, a bio je tek dvomjesečna beba. Jasno je bilo da je zbog loših životnih uvjeta i/ili teškog života njegove majke dobio Demodeks. Odmah nam je prošlo kroz glavu; tko će udomiti ovakvo štene? Njemu treba kućna njega, kvalitetna hrana, veterinarska skrb i okruženje bez stresa. Azil je posljednje mjesto na svijetu na kojem Miško treba ostati!
Srećom, Miško je već isti dan napustio azil, otišao je na privremen smještaj gdje mu je pruženo sve potrebno, a i više od toga! Jesmo li rekli da su privremeni udomitelji prave face? Znam da jesmo, a ponavljati ćemo to stalno, jer zahvaljujući njima izbjegnute su silne tragedije, a privremeni udomitelji iz ove priče, Miška su "postavili na noge".
Danas Miško ima 3 mjeseca, njegova je dlaka narasla, a Miško je zdrav, veseo i zaigran psić koji poput svakog mališana dane provodi na tipično štenački način; red igre, red spavanja, red igranja, red zezanja i red učenja :) Miško obožava učiti sve novo što život donosi. Poslušan je, brzo prihvaća novitete te je za svakakvu suradnju.
Slaže se s macama i svim ostalim psima. Voli druženja, šetnje, putovanja, a u ovim toplim danima i kupanje u bazenčiću.
Čišćen je od svih nametnika, cijepljen prvi put protiv zaraznih bolesti i prekrasne zdrave crne dlake sa snježno bijelim područjima. Kada odraste neće biti velik, pretpostavljamo do 15 kg.
Sve što je potrebno još malenom Mišku je dom, u kojem će živjeti sretno uz dobru obitelj. Nalazi se na privremenom smještaju u Rijeci.
Kontakt 0911516160 (molimo sms i povratno ćemo nazvati)

Elipso