MANI, savršen obiteljski pas traži dom

  • Cijena: kn
  • Približno:
  • Šifra oglasa: 25660649
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska
Starost: Mladi pas (6 mj. do 2 g.)
Veličina: Srednji (11-20 kg)
Spol: ženka
Steriliziran/kastriran: Da

Opširnije:

MANI je jedna od četiri sestrice koje je netko jednog lijepog dana iskrcao ispred azila :/ Iako su na početku bile preplašene i izvan sebe zbog nevolje u kojoj su se našle, vrlo brzo su se opustile i priuštile nam veselje kakvo se ne viđa često; pozitivna energija pomnožena sa četiri, "plesoguz" radosti, bacanje na leđa u želji za češkanjem trbuščića i "šapozov" za dodatnim porcijama maženja :)
Fani, Bani, Hani i Mani sve su radile zajedno, a mi smo imali samo jedan problem: kojoj se prvo posvetiti?
Mani, junakinje ove priče, iako luckasta i vesela kao i njene setrice, na neki je način od početka pokazivala mrvicu više ozbiljnosti, ako se to uopće ozbiljnošću može nazvati :) Jer zaista je teško pojam "ozbiljnost" povezati uz ovaj veseli azilski kvartet iz kojeg pršti čista pozitivna energija :)
Ipak, za Mani bismo mogli reći da je poput one jedne zrelije sestre koja se ponekad postavi "iznad" situacije u igri koja izmakne kontroli. Unatoč tome, njeni bi pokušaji nerijetko završili tako da bi ostale tri sestrice upravo na nju navalile i rezultat bi bio takav da Mani u trenu odustaje od uloge ozbiljnije sestrice i bezkompromisno prihaća grupnu igru i zezanciju :)
Mani bi bila savršena ljubimica za obitelj koja voli šetnje i igru sa svojim psom, odlaske u pseći park, na more ili u prirodu. Mogla bi doći u dom gdje već ima drugih pasa jer svih jako dobro prihvaća. Obožava djecu i najvažnije je samo to da bude uključena u sve aktivnosti svoje buduće obitelji. Mani je pravi obiteljski pas koji pršti pozitivnom energijom i znamo da će unijeti veliku radost u svoj novi dom.
Zainteresiranim udomiteljima predlažemo da ju dođu upoznati i da ju odvedu na izlet. Znamo da će se odmah desiti ljubav ♡
----
Mani je rođena u 6. mj. 2017. godine, ima 18 kg i sterilizirana je.
Kontakt 0915191049, 0911516160 ili 0955565710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).