KAJA, zaigrana buntovnica želi osvojiti nečije srce

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 25888826
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska
Starost: Mladi pas (6 mj. do 2 g.)
Veličina: Srednji (11-20 kg)
Spol: ženka
Steriliziran/kastriran: Da

Opširnije:

Dok su jednog nedjeljnog jutra izlazili iz crkve malog mjesta u prigradu Rijeke, ljudi su ugledali kutiju iz koje se čuo tihi plač. Prišavši bliže, imali su što vidjeti; tri sitna i nemoćna bića, stisnula su se jedno uz drugo prestrašeno očekujući ishod. Pognutih glavica i drhtajućih tijela, tri su se loptice prepustile i predale.
-----
Vjerujemo da se Kaja nerado sjeća onog dana kada je silom odvojena od mame i kada se sa svoje dvije sestrice našla u onoj strašnoj kutiji sa početka priče.
Njezine su sestrice brzo udomljene, a Kaja je stasala u pravu ljepoticu; zaigranu zafrkanticu koja, ponekad nam se čini, humorom i pomalo "grubljom" igrom sa drugim psima pokušava zatomiti sjećanje na ružan životni početak.
Nije Kaja gruba, dapače, samo je ponekad simpatično naporna jer bi se sa svojim psećim prijateljima igrala i onda kada se oni umore od igre. Ne možemo ju kriviti, mlada je i puna želje za akcijom i zafrkacijom, a u azilu su trenuci slobode rijetki pa stoga želi iskoristiti svaki trenutak. Ona je sportašica koja bi se odlično snašla u domu u kojem su odlasci u prirodu česti, a trčanje, učenje i zafrkancija svakodnevni.
Za nju bi bio idealan onaj udomitelj koji ima želju i vremena baviti se sa svojim psom jer Kaja traži dosljednost i posvećenost.
Duge šetnje sa Kajom su užitak jer na povodcu hoda pristojno.
Zainteresiranim udomiteljima predlažemo da dođu u azil i provedu malo vremena sa njom. Vjerujemo da će samo jedan izlet biti dovoljan za zaljubiti se u ovu zaigranu, radoznalu i buntovnu ljepoticu.
-----
Rođena je u 5.mj. 2017. godine, ima 18 kg, uredno je cijepljena, čipirana i sterilizirana je.
Kontakt 0911516160, 0915191049 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).