HOLLY, karaktarna mazulja i veliki gurman - traži dom

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 26634852
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska, Viškovo, Viškovo
Starost: Odrasli pas (2 g. do 7. g.)
Veličina: Veliki (21-40 kg)
Spol: ženka
Steriliziran/kastriran: Da

Opširnije:

HOLLY je od onih pasa za koje možemo reći da znaju što žele i da se svim silama trude to i dobiti. A ono što Holly želi, puno je fine klope i puno, puno maženja :) Stoga su prizori umiljavajuće Holly vrlo česti, kao i Holly koja se oblizuje jezičkom kada vidi da joj se približava keksić ili slasna porcija ručka. Šalu na stranu, Holly treba malo smršaviti zbog zdravlja, pa bi joj kontrolirana prehrana u kućnoj atmosferi itekako pomogla.
Voli Holly i igru lopticom, a i trčanje šumom, zapravo je vrlo aktivna i zaigrana te vrlo, vrlo poslušna kada se radi o pravilima života u azilu; ne treba joj naprimjer nikada dva puta reći da uđe u boks, Holly već unaprijed zna što se od nje traži.
Iako se sa svojim azilskim cimerom slaže, (naime, ona je ta koja kolo vodi, a on taj koji nema ništa protiv toga), mužjaci joj uglavnom ne predstavljaju neprijatelje, međutim, sa ženkicama je već druga priča. Holly je dominantna u odnosu prema njima pa bi svakako trebalo pripaziti u šetnjama da se Holly drži pod kontrolom i raditi sa njom po pitanju tog njezinog problemčića. Stoga, Holly preporučamo ljudima koji su već imali iskustva sa psima, ali i volje te barem osnovnog znanja u radu sa njima.
Kada sve sumiramo, Holly je vrlo privržena i odana ženkica koja u azilu živi već dugi niz godina i koja zaslužuje konačnu priliku. Ukoliko se za nju javi prava osoba, mi se nudimo biti na usluzi za sve potrebne savjete i smjernice u radu sa njom koji bi mogli vrlo lako uroditi plodom uz dosljednost i u drugom okruženju, onom kojeg zovemo - dom.
----
Holly je rođena 1.1.2012. godine, ima oko 30 kg, uredno je cijepljena, čipirana je i sterilizirana.
Kontakt 0996377555, 0911516160 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo nazavati).

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
51000 Rijeka
Županija
Primorsko-goranska
Država
Hrvatska