FRANZ, pozitivac od brka do repa traži dom

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 25424936
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska
Starost: Štene (do 6 mj.)
Veličina: Srednji (11-20 kg)
Spol: mužjak

Opširnije:

Kada je prije tjedan dana prepun krpelja stigao u azil na rukama ljudi koji su ga na cesti pronašli, FRANZ nije skidao osmjeh sa lica. Odmah smo vidjeli da imamo posla sa veseljakom i dobricom koji nikome ništa ne zamjera, već traži uvijek dobru stranu u svakome i u svakoj situaciji. Zezao se Franz sa nama dok smo sa njega skidali krpelje, mahao repićem i lagano grickao rukave naših majica, a kada je na njega jedan drugi mužjačić ružno reagirao, Franz ga je vrlo vješto, prema prirodnom instinktu pozvao na igru i vrlo brzo uživali smo u prizoru dva mužjačića koji se igraju i zafrkavaju :)
I možda je upravo zbog svoje pozitive Franz u azil "prizvao" dobre ljude koji su ga već isti dan odveli kući i pružili mu privremen smještaj.
Ovo je njihov dojam o Franzu:
"Franz je mužjačić star 5 mjeseci kada odraste mogao bi imati do 15 kg. U stanu se jako lijepo ponaša, prema djeci je odličan, nuždu obavlja isključivo vani. Na mace ne reagira, pomalo ih se boji. U susretu sa drugim psima prijateljski je raspoložen, nije lajav, a na povodcu ne poteže".
-----
Zaista ne vidimo prepreka u tome da Franza netko poželi udomiti, on je psić za pet plus i mogao bi biti odličan kućni ljubimac.
Nalazi se u Rijeci.
Kontakt 0911516160, 0915191049 ili 0915425058 (molimo sms i povratno ćemo nazvati)

Elipso