FIDO, jednostavan i dobar pas traži dom

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 24626184
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska

Opširnije:

Ako tražite prijatelja u kojemu nema niti trunke ičeg lošeg, FIDO je pravi izbor za vas! Mužjak u tipu labradora sa osobinama izuzetne dobrice, našao se u azilu u poodmaklim godinama. I nije mu bilo lako kada je došao, siročić je slinio od straha i bilo nam je vrlo teško gledati ga takvog :( Šapicama nas je grlio i nije nam dao da se od njega odmaknemo. Tražio je utjehu i tiho je plakao. Znali smo da će mu samo vrijeme pomoći, a tako je i bilo.
Danas, nekoliko tjedana kasnije, Fido više nije prestrašen pas koji nas molećavo gleda, ali je podjednako milo stvorenje koje šapicom traži ekstra porciju maženja. Njegove su osobine zahvalnost, skromnost i prije svega jednostavnost. Uz njega se sve čini tako lako; šetnje teku glatko, na povodcu jako lijepo hoda, povodac nije nategnut, on doslovno uživa u šetnji udvoje i ne radi nikakve probleme prilikom susreta sa drugim psima.
Voljeli bi kada bi ga odabrala dobra obitelj i pružila mu dom kakvog zaslužuje, a znamo da bi se i obitelj neizmjerno usrećila uz divno biće kao što je on!
Nadamo se da će njegova sijeda njuškica i pametne okice doprijeti do nekog mekog srca.
Fido je dobrog zdravlja, u dobroj formi, veselog karaktera i umiljate naravi. Fido je pas za poželjeti!
-----
Rođen je 10.6.2010. godine, ima 26 kg i kastriran je.
Nalazi se u riječkom azilu.
Kontakt 091 518 6649, 091 151 6160 ili 095 556 5710 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).