FANI, vesela, mlada ženkica traži dom

  • Cijena: 1kn
  • Približno: 0
  • Šifra oglasa: 24732143
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija ljubimca: Primorsko-goranska
Starost: Mladi pas (6 mj. do 2 g.)
Veličina: Srednji (11-20 kg)
Spol: ženka
Steriliziran/kastriran: Da

Opširnije:

FANI je jednog hladnog zimskog jutra dočekala volontere ispred azila. Zajedno sa svoje tri sestrice namučila je volontere dok su ih pokušali uhvatiti. Sirotice su se prestravljene raspršile oko azila, a kakvog su se straha nauživale te noći kada ih je netko izbacio iz auta i okrenuo im leđa, samo one znaju... :(
Od tada je prošlo neko vrijeme i sestrice su zaboravile na ružan događaj. Veselo mašu repićima i lajanjem "rade reda" kada netko prolazi ispred njihovog boxa, a kada dođe vrijeme izlaska, toliko su vesele i zaigrane da ih je milina promatrati! Vrlo su sličnog karaktera, ali sada je red predstavljanja Fani pa ćemo se usmjeriti na nju.
Fani je prije svega zaljubljenica u ljude. Šapicama traži pažnju, porciju maženja i češkanja, a sve to čini sa osmjehom uz neizostavno mahanje repa. Vrckava je i izrazito vesela, jedna od onih pasa pored kojih nikada nije dosadno, a dobra zabava je zagarantirana :)
Učenje hodanja na povodcu iz dana u dan sve joj bolje ide, inteligentna je i brzo shvaća što i kako treba činiti. Budući da je vrlo društvena i voli društvo drugih pasa, uživala bi u zajedničkim igrama sa više pasa u psećem parku.
Do toga ju dijeli samo jedan korak - obitelj koja će upravo nju odabrati za svoju četveronožnu ljubimicu.
----
Fani ima 18 kg, rođena je u 6.mj. 2017. godine i sterilizirana je.
Nalazi se u Rijeci.
Kontakt 091 151 6160, 095 556 5710 ili 091 519 1049 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).

Elipso