Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • BELLINA, simpatična kujica sa stavom traži dom
  • BELLINA, simpatična kujica sa stavom traži dom
  • BELLINA, simpatična kujica sa stavom traži dom
  • BELLINA, simpatična kujica sa stavom traži dom
  • BELLINA, simpatična kujica sa stavom traži dom
  • BELLINA, simpatična kujica sa stavom traži dom
  • BELLINA, simpatična kujica sa stavom traži dom

BELLINA, simpatična kujica sa stavom traži dom

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 24563177

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska

Opis oglasa

BELLINA je nekome bila toliko nevažna da ju je odlučio napustiti. Na koji način je taj netko to učinio ne znamo, znamo samo da je morala dugo lutati nepreglednim čistinama, brdma, brdašcima i šumama sve dok nije ugledala prvu nastambu. Danas u šali znamo reći da nije slučajno što je gospođica-izjelica nanjušila upravo tu nastambu, njezin ju je nosić doveo ni više ni manje nego do restorana iz kojeg se širio miris slasne hrane. Da, Bellini je hrana velika strast! Zapravo, mogli bismo reći da Bellina ima prilično strastven pristup životu. Ona ne voli, ona - obožava!
Obožava se mazit, češkat, igrat, češljat, šetat, vozit u autu, trčat, jurit, dijelit puse, bacat se na leđa, veselje, pažnju, život. Jesmo li spomenuli da voli jesti? Jesmo, ali spomenut ćemo opet i opet, jer upravo toliko puta Bellina želi dobiti svoju porciju ručka :)
Osim što strastveno obožava, Bellina se zna i strastveno uvrijedit ako pažnja nije usmjerana njoj, a moramo reći da nam nimalo teško ne pada baviti se njom jer je jednostavno genijalan pas! :) Netko je dobio ručak, a ona još nije došla na red? Ne može! Nekoga se mazi, a njoj nije bilo dovoljno? Tuga najveća!
A onda, kada dođe red za šetnju, Bellina toliko pršti od sreće i veselja da jednostavno bude nemoguće ostati ravnodušan, njezina pozitivna energija širi se zrakom i veselje je zagarantirano za svakoga tko se nađe u njezinoj blizini :)
Da ne bi bilo zabune, nije Bellina energična petarda koja juri zrakom, ona na povodcu zapravo prilično pristojno hoda i šetnje su sa njom ugodne, ona je, ako se možemo tako izraziti, karakterna i strastvena mlada dama koja zna što želi, a što ne!
U autu je odlična, voli se voziti i iako uzbuđena zbog avanture koja ju ceka kada se vrata od auta otvore, zapravo je mirna i pristojna.
Bila bi najsretnija kada bi ju odabrala obitelj koja živi u kući koja ima pristup ograđenom dvorištu. Ali i život u stanu, uz redovite šetnje i igru bio bi dobra solucija za nju. Sa drugim psima se slaže sve dok hrana ne dođe na red, ona želi jesti prva, ali i pojesti tuđu porciju, zato mislimo da bi bilo bolje ako bi bila jedini pas u obitelji. Za mace ne znamo da li bi ih prihvatila, a dio sa hranom mogao bi se odnositi i na njih.
Bellina je prema procjeni veterinara rođena 2014. godine, ima 24 kg, cijepljena je, čipirana i sterilizirana.
Jako bi se veselila jednom izletiću izvan azila pa molimo izletnike koji usrećuju azilske pse da ju uzmu u obzir :)
Takve trenutke sreće kao i dan udomljenja čekati će (strastveno-nestrpljivo) u riječkom azilu.
Kontakt 091 151 6160, 091 542 5058 ili 091 519 1049 (molimo sms i povratno ćemo nazvati)
Oglas objavljen
23.09.2018. u 12:12
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1237 puta