Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Logitech G510s MMO/MOBA gaming tipkovnice s osvjetljenjem
  • Logitech G510s MMO/MOBA gaming tipkovnice s osvjetljenjem
  • Logitech G510s MMO/MOBA gaming tipkovnice s osvjetljenjem
  • Logitech G510s MMO/MOBA gaming tipkovnice s osvjetljenjem

Logitech G510s MMO/MOBA gaming tipkovnice s osvjetljenjem

Cijena
46,45 €
Šifra oglasa: 15901629

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodaje se više primjeraka Logitech G510s gaming tipkovnica. Osvjetljene tipke (osvjetljenje nudi čitav RGB spektar od 16 milijuna boja) te 18 makro tipki. Idealno za ekipu koja roka MMORPG-e i MOBA igre, kao i za one koji tipkaju u mraku.
Ekran prvi vrhu prikazuje razne informacije poput trenutačnog vremena, zauzeća CPU-a i RAM-a, razne informacije iz mnogobrojnih igara (primjerice Guild Wars 2, LOTRO, Age of Conan, Curse add-onove i sl.).
Svaka tipkovnica je bila korištena 4 dana, svaki dan po nekoliko sati (isprobavane tipke, osvjetljenje i sl. u marketinške svrhe na jdnom informatičkom sajmu u Zagrebu. Nakon toga su pomno vraćene u kutije i nikada više korištene.
S obzirom na težinu i izradu same tipkovnice i njezine kutije, ne šaljem poštom nego prodajem isključivo putem primopredaje na ruke, odnosno ova ponuda vrijedi isključivo za područje Zagreba.
Cijena je 350kn po tipkovnici (na samoj Logitech stranici košta 120$)! Garancije i račune nemam s obzirom da su tipkovnice dobivene kao kompenzacija. No s obzirom da ih ja imam i više nego na ovim slikama, ukoliko budete imali problema s njima u dogledno vrijeme, možete mi se javit pa vam zamjenim. Na jednoj od slika sam uslikao svoju tipkovnicu koja prikazuje jedno od mogućih osvjetljenja.
Za sve njezine mogužnosti morat ćete instalirati Logitech Gaming software koji lako skinete s Logitech stranice.

NAPOMENA - layout tipkovnice je engleski, dakle nema označenih tipki s kvačicama, no tako je to s većinom gaming tipkovnica koje se mogu nabaviti kod nas. Naravno, znakovi s kvačicama i dalje rade, ako znate napamet gdje se te tipke nalaze neće vam biti problem. Osobno ovaj oglas i sam pišem na jednoj od tih tipkovnica koju sam zadržao za sebe.

Specifikacije: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g510s-lcd-gaming-keyboard

Na navedeni broj mobitela sam dostupan isključivo iza 13:00h i odgovara mi da se nađemo bilo gdje u krugu Novog Zagreba, Trnja, pa moguće i u samom centru. Odgovaram i na SMS.
Oglas objavljen
05.07.2015. u 17:22
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
956 puta