Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ZEPTER FLEURON-NOVI NEOTPAKIRAN PORCULAN ZA 6 OSOBA

ZEPTER FLEURON-NOVI NEOTPAKIRAN PORCULAN ZA 6 OSOBA

Cijena
264,12 €
Šifra oglasa: 29546265

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Rijeka, Kantrida
Stanje
novo

Opis oglasa

Porculan je u potpunosti izrađen ručno i ručno završno obrađen od materijala najbolje kvalitete. U cijelosti se proizvodi u Bavarskoj u Njemačkoj na najvišem nivou zanatske izrade. Svaki je komad izrađen ekskluzivno iz porculana iz kaolina prema originalnoj metodi iz 18. stoljeća.
U svim kolekcijama Zepterovog porculana s lakoćom pronalazimo istu majstorsku izradu, vrhunsku kvalitetu i estetski profinjen ukus, ali također i stilsku raznovrsnost i idealnu ravnotežu između klasične umjetnosti i suvremenih potreba.
Vrhunska izrada i pažnja posvećena detaljima, udruženi s profinjenim ukusom i sofisticiranim stilom, osiguravaju Zepterovom porculanuglobalno priznanje kvalitete.
Za proizvodnju ekskluzivnog porculana Zepter koristi jedino tehnike “u glazuru” i “nakon glazure”.
U toku proizvodnog procesa pečenja “u glazuru”, temeljna boja se nanosi indirektno na posudu uz pomoć neljepivog papira, putem šablone, a onda se peče na 1250°C tako da boja može utonuti u glazuru u tekućem obliku i time postići nezamjenjivi sjaj
Kolekcija porculana sadrži:6 velikih plitkih tanjura,6 dubokih tanjura,6 malih tanjura,veliku posudu za juhu,veliki servirni pladanj,veliku zdjelu za salatu,posudu za sos,6 šalica za kavu,posudu za mlijeko i vrč za kavu.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
01.03.2022. u 14:59
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
250 puta