• Sustav internetskih trgovina | aktivne | više EU tržišta | sa zalihama
  • Nemoj propustiti priliku!

Sustav internetskih trgovina | aktivne | više EU tržišta | sa zalihama

Cijena
69.015,86 € / 520.000 kn
Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn
Šifra oglasa: 38494228

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Trnje
Stanje
novo

Opis oglasa

Izravna internetska prodaja pomoću prodajno orijentiranih i provjerenih sustava internetske trgovine!

Prodajemo sustav više internetskih trgovina pod istom robnom markom s kojima smo prisutni na nekoliko europskih tržišta. Trenutno smo aktivni na četiri tržišta (Slovenija, Hrvatska, Mađarska, Slovačka), Italija je u startu, a postoji potencijal za širenje na njemačko, poljsko, rumunjsko i češko tržište (internetske trgovine već su napravljene). Zbog samog dizajna internetskih stranica moguće je brzo uspostavljanje i pokretanje također u drugim potencijalno zanimljivim zemljama (Španjolska, Portugal itd.).

Na svim navedenim tržištima provedene su testne faze prodaje kroz koje je provjeravan potencijal i koje su dale izuzetno dobre rezultate.
Sustav internetskih trgovina osmišljen je na ključ i temelji se na više od deset godina iskustva u području izravne internetske prodaje, logistike i marketinga.

Proizvodi su široke potrošnje i vjerojatno smo jedini koji sve nabavljamo od EUROPSKIH dobavljača, što omogućuje lakši proces nabave i prodaje, jednostavniju logistiku i naravno mogućnost da su proizvodi kod nas u roku od nekoliko dana. Većina dobavljača je izravnih (bez posrednika), što omogućuje bolje marže i bolje uvjete prodaje.

Ukupno se sustav može pohvaliti s više od 100.000 kupnji i kontaktima za postprodajne aktivnosti na devet europskih tržišta. Početni potencijal (odmah nakon preuzimanja) je 10.000+ EUR mjesečno po otvorenom tržištu s mogućnošću brzog rasta. Prosječna košarica je bolja u odnosu na konkurentske stranice (približno 30 EUR), broj povrata proizvoda je izuzetno nizak (6,4 %). Zbog uključivanja raznih upsell elemenata, ta vrijednost također raste.

Uključene su i zalihe u maloprodajnoj vrijednosti od približno 200.000 EUR (nabavna vrijednost iznosila je približno 40.000 EUR), zbog čega je i cijena internetskih trgovina veća, a prodaja bez zaliha nije moguća. U okviru kupnje sustava internetskih trgovina to znači da već samo prodane zalihe višestruko pokrivaju investiciju u sustav internetskih trgovina.

Projekt je spreman za preuzimanje i pokretanje. Prilikom pokretanja nudimo maksimalnu podršku (kontakti oglašivača, programera i sl.), što omogućuje trenutačni početak rada te mogućnost brzog povrata investicije.

Prodajemo zbog nedostatka kapaciteta (upravljamo više od 100 internetskih trgovina i prodajnih stranica) i novih poslovnih prilika koje su nam se ponudile u 2022. godini. Budući da je sustav prodaje uhodan, želimo ga ostaviti na upravljanje nekome tko će u njemu vidjeti potencijal i tko će ga znati iskoristiti.

ŠTO DOBIVATE?
 8+ internetskih trgovina + mogućnost otvaranja dodatnih tržišta (Francuska, Španjolska itd.)
 Internetske trgovine su nadograđene, sadrže razne mogućnosti prodaje, unakrsnu prodaju (engl. cross-sell) i ostale postprodajne aktivnosti
 Zalihu ukupne prodajne vrijednosti od približno 200.000 EUR
 Kontakte oglašivača, dobavljača, prevoditelja
 Bazu kupaca (100.000+, 8+ europskih zemalja)
 IZRAVNU nabavu bez posrednika za određene proizvode

Internetske trgovine su na wordpress platformi, prilagođene našim potrebama. Također dostavljamo kontakte programskog tima koji je uvijek dostupan za eventualne promjene.
Pojedina internetska trgovina je zasebno postavljena na vlastitoj domeni i radi samostalno. Svaka trgovina je na lokalnom jeziku. Nismo ograničeni na određenu ciljnu skupinu, što omogućuje korištenje internetskih trgovina za iznimno široku paletu prodajnih proizvoda.

ŠTO VAM JE POTREBNO ZA USPJEŠNO PREUZIMANJE?
Opcija 1:
 Skladište
 Manji tim (pakiranje, uređivanje proizvoda, oglašavanje)

Opcija 2:
 Možemo vas povezati s fullfilment centrom koji preuzima skladištenje, pakiranje i otpremu paketa

U oba slučaja to znači da možete započeti s radom odmah nakon preuzimanja. Kako bi početak bio još lakši, dostavljamo i kontakte oglašivača i programerskog tima. Ukratko, početak rada je moguć odmah nakon preuzimanja i brza mogućnost povrata investicije.

Cijena: 69.000 EUR. Samo ozbiljni kupci.

Karta

pmslo

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
Oglas objavljen
15.11.2022. u 21:47
Do isteka još
Oglas prikazan
72 puta

Slični oglasi

Prikaži sve

pmslo

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača