ANTIPARAZITNI PROGRAM

  • Cijena: 250kn
  • Približno: 33
  • Šifra oglasa: 3209561
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
ANTIPARAZITNI PROGRAM

Antiparazitni program je pripravak na biljnoj osnovi koji čisti tijelo od parazita. Liječnici se slažu s time, da su paraziti uzrok mnogih zdravstvenih problema, od lakših pa sve do najtežih bolesti. Paraziti mogu također biti i indirektni uzročnici bolesti. Od svoje žrtve paraziti kradu vrijedne vitamine i minerale, a zauzvrat ispuštaju otrovni otpad i na takav način oslabljuju imunitet organizma.

Obavezno napravite čišćenje organizma ako imate neki od slijedećih simptoma:
slabost, apatija, depresija, glavobolja, kronični umor, gubitak apetita, manjak željeza, nesanica, nervoza, razdražljivost, hiperaktivnost, bolovi i nadutost trbuha, . . .

Antiparazitni program, koji je razradila dr. Hulda Clark je jedna od prirodnih metoda čišćenja organizma. Ovaj program je najdjelotvorniji od svih poznatih tretmana protiv parazita a sastoji se od slijedeće tri biljke:
- crni orah - tinktura, extra jaka
- pelin - u kapsulama
- klinčić - u kapsulama
Crni orah, pelin i klinčić najveći su neprijatelji parazita i virusa.
Kombinacija pelina, crnog oraha i klinčića uništava više od 100 vrsta parazita.

Dr. Hulda Clark tvrdi da antiparazitni program pomaže u iscjeljivanju: astme, alergije, raka, glavobolje, anemije, kardiovaskularnih bolesti, gastritisa, kolitisa, artritisa, osteoporoze, bolova u ramenima, bolova u rukama, kamenaca u žuči, bolova jetre, hepatitisa, šećerne bolesti, depresije, AIDS-a, Alzhajmerove bolesti, multiple skleroze, epilepsije, psorijaze, i drugih bolesti.

Dr. Clark je u svojim istraživanjima ustvrdila da su svi oboljeli od karcinoma imali i crijevnog metilja u jetri. Ona u svojoj knjizi "Lijek za sve vrste raka" kaže da antiparazitni program nije običan tretman za rak, nego da je to lijek, jer ako ubijemo parazite rak se povlači i bitka za život je praktično dobivena.

Naš antiparazitni program je korektno napravljen od probranih biljaka prema izvornom receptu dr. Clark.

Info na tel.
042/210 966 ili 095 884 92 54, Vjekoslav Mikić

Više informacija na - http://bioterapije.weebly.com/antiparazitprogram.html

Elipso