Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ANNOVI REVERBERI visokotlačni perač 5K TWIN FLOW 160bar, 850lit/h, 2.7

ANNOVI REVERBERI visokotlačni perač 5K TWIN FLOW 160bar, 850lit/h, 2.7

Cijena
280 €
Šifra oglasa: 35593960

Osnovne informacije

Lokacija
Zadarska, Biograd Na Moru, Biograd na Moru
Stanje
novo

Opis oglasa

5K-TWIN FLOW revolucionarna je ARBC tlačni perač opremljen sa DTS ( Dualtech System ), AR patentiranim tehnološkim sustavom koji omogućava moduliranje performansi stroja korištenjem 2 pogonske jedinice .

Odabirom načina brzog čišćenja ( 2 jedinice za napajanje ) dobivate 50% poboljšanja performansi (Power Performance Performance Power + 50%). Dvostruki protok vode u stvari određuje porast intenziteta i produljenja mlaza za čišćenje što omogućuje postizanje dva rezultata: izvrsno čišćenje čak i na najotpornijoj prljavštini, štedeći vrijeme i trud; mogućnost brzog pranja čak i najvećih i najviših površina, jer mlaz doseže i do 5 m visine. Preporučljivo je odabrati ovaj način rada kada trebate ukloniti mrlje i duboku prljavštinu s kamenih ili betonskih podova, opeke i zidova od opeke, građevinske opreme.

Način rada s 1 jedinicom aktivira lagano pranje kojim se izbjegava nepotrebni gubitak vode i energije, a posebno je pogodan za čišćenje bicikala, motocikla, automobila, a pogodan je i za ograde, vrtne garniture i tende.

5K-TWIN FLOW opremljen je inovativnom glavom Twin mlaznica : zahvaljujući dvostrukoj mlaznici ova oprema udvostručuje opranu površinu, pomažući u daljnjem smanjenju vremena pranja (+ 70% brže od standardne glave).

5K-TWIN FLOW opremljen je integriranom namatalicom za spremanje crijeva s ergonomskom i sklopivom ručicom; 8 m visokotlačno crijevo; teleskopska ručka s umetkom za meko prianjanje; visokotlačni kit za pjenjenje (600 ml) s integriranim kućištem; integrirani džep za rotiranje mlaznica, mlaznica s promjenjivom glavom, Twin mlaznica; dodatno kućište koplja; uravnoteženi gumeni kotači (Ø 20 cm); filtar za ulaz vode za pregled; Električni kabel dug 5 m; 2 aksijalne klipne pumpe kojima upravlja oscilirajuća ploča; aluminijska glava i kaljeni klipovi od nehrđajućeg čelika; automatski sigurnosni ventil s nultim tlakom u glavi pumpe; sustav potpunog zaustavljanja daljinskog tlačnog perilice (TSS).

2 načina pranja: ECO SOFT CLEANING: lagana razina pranja, posebno pogodna za čišćenje bicikala, motocikala i automobila. Također je prikladno za ograde, vrtne garniture i tende.

BRZO ČIŠĆENJE: nivo intenzivnog pranja kako bi se uklonile mrlje i tvrdoglava prljavština s kamenog ili betonskog poda, obloga od opeke i zidova, građevinske opreme.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
16.05.2023. u 09:02
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
522 puta