Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • GoPro Hero 4 Black + Pokloni
  • GoPro Hero 4 Black + Pokloni
  • GoPro Hero 4 Black + Pokloni

GoPro Hero 4 Black + Pokloni

Cijena
146 €
Šifra oglasa: 32495595

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Zvijezda
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodaje se rijetko korištena GoPro Hero 4 Black kamera što se vidi po stanju u kojem dolazi. Ova odlična kamera jedna je od najboljih GoPro kamera ikad i prva koja snima u 4k rezoluciji. Od tog standarda se nisu maknule ni najnovije kamere. Zbog toga je ova kamera izrazito praktična i idealan odabir za uživanje u raznim aktivnostima s obitelji i prijateljima.

Gotovo kao nova kamera dolazi s zaštitnim kućištem koje može do 40m pod vodu. Također s dodatkom sa slike koji je izrazito dobar za brojne prilike poput obiteljskih druženja s vodenim radostima. Mogućnost dobivanja i full nove SD kartice namijenjene baš za akcijske kamere uz ovu kameru.

Kamera radi besprijekorno!

Kamera se nalazi u Karlovcu ali postoji mogućnost da se nađemo i u Zagrebu ukoliko ste zainteresirani za osobnu primopredaju.

Za dodatne informacije javite mi se na broj iz opisa oglasa, preporučam na whatsapp ili viber ukoliko se odma ne javim. Također, možete me kontaktirati i putem njuškala tj. Opcije kontaktirajte oglasavača. UKOLIKO VAM SE ODMAH NE JAVIM MOLIM VAS DA MI POŠALJETE PORUKU KAKO BIH VAS ŠTO PRIJE NAZVAO.

Preporučam da pogledate i ostale moje oglase.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
21.11.2020. u 14:23
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
179 puta