Omega J8228 Slowjuicer sokovnik

  • Cijena: 2.200 kn
  • približno 296 
  • Šifra oglasa: 27748593
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Splitsko-dalmatinska, Split, Dobri
Stanje: novo
Mogućnost dostave:

Ovaj predmet može biti dostavljen
na tvoju kućnu adresu.

Cijena dostave: Izračunaj cijenu dostave

Opširnije:

Sokovnik je kao nov! Samo jednom isproban i spremljen.
Prodajem jer mi ne treba.

https://www.youtube.com/watch?v=iSvH5uq1C1A

Sokovnik Omega 8226 (8006) je jedan najboljih sokovnika s jednim vijkom, koji se može naći na tržištu. Sokovnik ima novi oblik i neke nove inovacije u usporedbi s prethodnim modelom 8005. Ono što je sačuvano je dobra kvaliteta i dug vijek trajanja sokovnika.

Omega 8006/8226 je izvrstan, kompaktan i univerzalan sokovnik. Dvostupanjski sustav je vrlo dobro osmišljen. Na početku cijeđenja sok iz ovog aparata je malo gušći, što svakako nije slabost. Aparat izvrsno cijedi problematično voće i povrće, kao što je ogrozd, grožđe, ribiz. Osim toga, ima lijep oblik, najljepši je u krom verziji. Precizna tehnika cijeđenja soka kod sokovnika Omega 8006/8226 omogućava istiskanje 20% više soka od ostalih vijčanih sokovnika.

Sokovnik Omega 8226 (8006) ima isti patentirani sustav s dvostupanjskim sitom za cijeđenje soka kao i prethodni modeli. Ovaj sustav omogućava maksimalnu moguću količinu soka s minimalnom količinom kaše. Patentirani oblik trostupanjskog pužnog vijka, koji se sastoji od vijka, konusa i bubnja, omogućuje mu da proizvede „turbulentnu snagu“, što je rezultiralo u maksimalnoj količini soka, povećanom sadržaju vitamina i minimalnoj količini kaše.

Pužni vijak je sada izrađen od tvrđeg materijala (GE ULTEM). Vrti brzinom od 75 do 80 okretaja u minuti i suprotno velikim brzinama koje uzrokuju zagrijavanje, kao što je to slučaj kod centrifugalnih sokovnika, proizvede sok koji je znatno življi. Pažljivo i detaljno cijeđenje soka znači, da sok zadržava 60% više hranjivih tvari od konzerviranog soka i da proizvede veću količinu soka.

Živi enzimi u soku, koje dobijete uz pomoć Omege 8226 (8006), pružaju svjež i vitalni sok, koji zadržava izgled, okus i hranjive tvari do 48 sati, ako se čuva u hladnjaku. Sok iz običnih sokovnika se vrlo brzo pokvari. Jedan od načina na koji možemo prepoznati kvarenje soka kod sokovnika s velikom brzinom cijeđenja soka su mjehurići na rubu posude. To znači, da sok više nije održiv.

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
21000 Split
Županija
Splitsko-dalmatinska
Država
Hrvatska