Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Bluetooth slušalice SENNHEISER MOMENTUM 3 WIRELESS
  • Bluetooth slušalice SENNHEISER MOMENTUM 3 WIRELESS
  • Bluetooth slušalice SENNHEISER MOMENTUM 3 WIRELESS
  • Bluetooth slušalice SENNHEISER MOMENTUM 3 WIRELESS

Bluetooth slušalice SENNHEISER MOMENTUM 3 WIRELESS

Cijena
318,40 €
Šifra oglasa: 32215549

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Vrbik
Stanje
novo

Opis oglasa

OTKRIJTE SUPERIORAN ZVUK Nove MOMENTUM 3 Wireless su najnoviji dodatak Sennheiser-ovoj kolekciji revolucionarnih premium slušalica koje nude superioran zvuk, najnoviju tehnologiju, te moderan dizajn za svaki trenutak.
NIKAD NE PRESKOČITE SVOJ RITAM Intuitivne kontrole dizajnirane za svaku situaciju. Bez obzira vodite li službeni poziv, pričate s prijateljem ili se izolirate u svoj vlastiti osobni audio prostor, funkcija Auto On/Off i Smart Pause osigurava da uvijek budete u ritmu.
VAŠ ZVUK, PO VAŠIM UVJETIMA
Funkcije Active Noise Cancellation i Transparent Hearing Vam omogućuju da doživite Vaš svijet glazbe onako kako vi to želite. Napredni Active Noise Cancellation nudi tri modula koji su prilagođeni različitim okruženjima. S funkcijom Transparent Hearing možete uživati u glazbi i u isto vrijeme biti svjesni svoje okoline.
URONITE U GLAZBU S pojasom za glavu od prave kože i premijskih spužvi ove slušalice nude iznimnu udobnost za one koji vole dugotrajno slušanje. Čvrste, matirane čelične ručke i izdržljivi pokrovi izdržat će test vremena, čineći ove slušalice idealnim suputnikom za slušanje glazbe u pokretu i stilu.
POSTAVITE TEMPO VAŠEG RASPOLOŽENJA S jednostavnim te intuitivnim sučeljem s 3 gumba, možete u trenutku prebacivati iz glazbe u pozive. Također možete aktivirati kontrolu glasnoće te povezati se s tehnologijom glasovnoga asistenta.
PERSONALIZACIJA U VAŠEM DLANU Apllikacija Sennheiser Smart Control nudi tri različite vrste prigušivanja buke i ugrađeni ekvalizator. S pametnom TILE tehnologijom možete locirati vaše slušalice u slučaju da ih ne možete naći ili izgubite.

Specifikacije:
Frekvencijski raspon: 6-22000 Hz
Baterija: 17 h

Dostupno u crnoj i bijeloj boji.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
24.08.2022. u 19:05
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1344 puta