Zvjezdan - aster visoki - sadnica trajnice u tegli

  • Cijena: 12kn
  • Približno: 2
  • Šifra oglasa: 22312620
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
U ponudi je jedna sadnica (grmić) posađeni u teglu, višak nakon rasađivanja iz mog biovrta,
Aster je prekrasna otporna trajnica koje cvate u rujnu i listopadu - idealna je biljka za obilnu jesensku cvatnju.. Jako privlači pčele i obilno cvate. Radi visine odlična je za privremene cvjetne živice.
Nudim sadnicu tj. grmić astera u tegli roza astera s slike, jedne od roza nijansi: naraste preko 1,5 metara u visinu u dobrim uvjetima, manjih cvjetova. Radi se o višku sadnica s mog vlastitog vrta.

Sve fotografije objavljene u mojim oglasima moj su autorski rad, te prikazuju točno navedene vrste koje uzgajam i s kojih se skuplja sjeme.

KONTAKT:
Molim kontakt putem e-­maila xeenaa13@gmail.com ili "kontaktiraj oglašivača".
Sjeme i sadnice šaljem poštom, poštarinu plaća kupac.
Cijena poštarine je za običnu pošiljku 5 kn, za preporučenu 12 kn, paket 20 kn nadalje - ovisi o težini. Podatke za uplatu šaljem preko maila, sjeme šaljem u roku od nekoliko dana nakon što je uplata proknjižena. Šaljem i link s uputama za uzgoj na zahtjev.
Ukoliko naručite više predmeta iz moje ponude ­ sve stavljam pod jednu poštarinu.

POKLON:
Za narudžbu iznad 50 kn svaki kupac sam bira 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon, a za narudžbu iznad 100 kn svaki kupac sam bira ukupno 2 paketića cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon.

Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želim :)

Pogledajte i moje ostale oglase ("Svi oglasi ovog oglašivača")

Elipso