Vučika - Lupinus Polyphyllus - mješavina svih boja

  • Cijena: 6kn
  • Približno: 1
  • Šifra oglasa: 3269326
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Međimurska

Opširnije:

Nudim paketić s 50 sjemenki iz vlastitog vrta, mješavina svih boja, višak vlastitog sjemenja.

Vučika je otporna trajnica impresivnih velikih cvjetova koji izgledom podsjećaju na svijeće. Cvate cijelo ljeto ako se podrezuju ocvali cvjetovi (ipak najobilnije na proljeće), a tokom godina se razraste u prilično veliki grm. Vučika je otporna i nezahtjevna trajnica koja sama svojim korijenjem veže dušik u tlu i tako gnoji okolno tlo, pa zato i neizostavna biljka u svakom biovrtu. Jedna je od prvih biljaka koje cvate na proljeće.

Svo sjeme u mojoj ponudi je domaće sjeme skupljeno ručno u mom vrtu s odabranih biljaka u kojem se sve uzgaja po prirodnim tehnikama biovrtlarstva.
Sve fotografije objavljene u mojim oglasima moj su autorski rad, te prikazuju točno navedene vrste koje uzgajam i s kojih se skuplja sjeme.

KONTAKT:
Molim kontakt putem e­-maila xeenaa13@gmail.com ili "kontaktiraj oglašivača".
Sjeme i sadnice šaljem poštom, poštarinu plaća kupac.
Cijena poštarine je za običnu pošiljku 5 kn, za preporučenu 12 kn, paket 20 kn nadalje - ovisi o težini. Podatke za uplatu šaljem preko maila, sjeme šaljem u roku od nekoliko dana nakon što je uplata proknjižena. Šaljem i link s uputama za uzgoj na zahtjev.
Ukoliko naručite više predmeta iz moje ponude ­ sve stavljam pod jednu poštarinu.

POKLON:
Za narudžbu iznad 50 kn svaki kupac sam bira 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon, a za narudžbu iznad 100 kn svaki kupac sam bira ukupno 2 paketića cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon.

Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želim :)

Pogledajte i moje ostale oglase ("Svi oglasi ovog oglašivača")

Elipso