Salata starinska ljetna – mješavina 5 vrsti salate

  • Cijena: 10kn
  • Približno: 1
  • Šifra oglasa: 9417278
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Međimurska, Čakovec - Okolica, Novo Selo Rok

Opširnije:

Paketić sjemenja sadrži minimalno 100 sjemenki. Sjeme je iz mog vlastitog biovrta, višak vlastitog sjemenja.

Nudim paketić s mješavinom sjemena starinskih vrsti ljetnih salata - u mješavini je barem 5 vrsti salate - vučji jezik zeleni i crveni, kupusara, flekica, hrđavka, hrastov list - starinske salate koje idu i u glavicu ili tvore lisnate rozete pa se beru vanjski listovi. Ovo su izuzetno ukusne starinske salate, sasvim nešto drugo od klasične kristalke i puterice. Mnogi dok su kod mene probali ove salate su rekli da su tek tada shvatili kako salata ima okus - to posebno vrijedi za salatu vučji jezik koja je izuzetno ukusna i hrskava salata. Ovim paketićom štedite jer nećete morati kupovatii više paketića različitih salata - samo si ove iz 1 paketića morate rasaditi po vrtu. Posijte sjeme na jednu gredicu na proljeće, najbolje direktno na otvoreno. Kada je spremna za presadnju, već su jasno vidljive razlike po sortama, pa si onda tako zasebno rasadite vrstu po vrstu po vrtu, pa možete i na kraju sezone skupiti svoje sjeme.


Svo sjeme u mojoj ponudi je domaće sjeme skupljeno ručno u mom vrtu s odabranih biljaka u kojem se sve uzgaja po prirodnim tehnikama biovrtlarstva.
Sve fotografije objavljene u mojim oglasima moj su autorski rad, te prikazuju točno navedene vrste koje uzgajam i s kojih se skuplja sjeme.

KONTAKT:
Molim kontakt putem e­-maila xeenaa13@gmail.com ili "kontaktiraj oglašivača".
Sjeme i sadnice šaljem poštom, poštarinu plaća kupac.
Cijena poštarine je za običnu pošiljku 5 kn, za preporučenu 12 kn, paket 20 kn nadalje - ovisi o težini. Podatke za uplatu šaljem preko maila, sjeme šaljem u roku od nekoliko dana nakon što je uplata proknjižena. Šaljem i link s uputama za uzgoj na zahtjev.
Ukoliko naručite više predmeta iz moje ponude ­ sve stavljam pod jednu poštarinu.

POKLON:
Za narudžbu iznad 50 kn svaki kupac sam bira 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon, a za narudžbu iznad 100 kn svaki kupac sam bira ukupno 2 paketića cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon.

Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želim :)

Pogledajte i moje ostale oglase ("Posjetite ovu Njuškalo trgovinu")

Kontakt

BIOVRT
Grad i poštanski broj
40000 Čakovec
Županija
Međimurska
Hrvatska