Paprika tamno zelena velika rog – sjeme

  • Cijena: 8kn
  • Približno: 1
  • Šifra oglasa: 14025070
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Međimurska

Opširnije:

U ponudi je 1 paketić s 30 sjemenki paprike s fotografije - velike rog paprike. Sjeme je iz mog vlastitog biovrta, višak sjemenja.

Ima deblje meso, dobra je i za jelo i za kuhanje, te odlična za pečenje za zimnicu. Dok dozori poprima crvenu boju. Paprike su dok su nezrele žute, svjetlo ili tamno zelene, dok dozore postaju slađe i poprimaju jarko crvenu, narančastu ili žutu boju. Konzumiraju se u svim fazama rasta – i kao "zelene" i kao sasvim zrele. Sije se na proljeće, u veljači ili ožujku u zatvorenom, presađuje se na otvoreno dok prođe opasnost od mrazeva.

Svo sjeme u mojoj ponudi je domaće sjeme skupljeno ručno u mom vrtu s odabranih biljaka u kojem se sve uzgaja po prirodnim tehnikama biovrtlarstva.
Sve fotografije objavljene u mojim oglasima moj su autorski rad, te prikazuju točno navedene vrste koje uzgajam i s kojih se skuplja sjeme.

KONTAKT:
Molim kontakt putem e-­maila xeenaa13@gmail.com ili "kontaktiraj oglašivača".
Sjeme i sadnice šaljem poštom, poštarinu plaća kupac.
Cijena poštarine je za običnu pošiljku 5 kn, za preporučenu 12 kn, paket 20 kn nadalje - ovisi o težini. Podatke za uplatu šaljem preko maila, sjeme šaljem u roku od nekoliko dana nakon što je uplata proknjižena. Šaljem i link s uputama za uzgoj na zahtjev.
Ukoliko naručite više predmeta iz moje ponude ­ sve stavljam pod jednu poštarinu.

POKLON:
Za narudžbu iznad 50 kn svaki kupac sam bira 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon, a za narudžbu iznad 100 kn svaki kupac sam bira ukupno 2 paketića cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon.

Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želim :)

Pogledajte i moje ostale oglase ("Svi oglasi ovog oglašivača")

Elipso