Paprika mix domaćeg sjemena

  • Cijena: 8kn
  • Približno: 1
  • Šifra oglasa: 7359779
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Međimurska

Opširnije:

Nudim 1 paketić koji sadrži mješavinu od 30 sjemenki domaće paprike: razne vrste rog paprike, babura i paradajzerica, veći dio se radi o starinskim vrstama. U pakiranju je više vrsti nego je na fotografiji.


Radi se o slatkim paprikama, a možda da će u paketiću biti pokoja sjemenka ljute paprike - u toj mješavini završila mi je slučajno koja sjemenka ljute paprike, ali dakle toga je jako jako malo. Paprike su dok su nezrele žute, svjetlo ili tamno zelene, dok dozore postaju slađe i poprimaju jarko crvenu, narančastu ili žutu boju. Konzumiraju se u svim fazama rasta – i kao "zelene" i kao sasvim zrele.

Svo sjeme u mojoj ponudi je domaće sjeme skupljeno ručno u mom vrtu s odabranih biljaka u kojem se sve uzgaja po prirodnim tehnikama biovrtlarstva.
Sve fotografije objavljene u mojim oglasima moj su autorski rad, te prikazuju točno navedene vrste koje uzgajam i s kojih se skuplja sjeme.

KONTAKT:
Molim kontakt putem e­-maila xeenaa13@gmail.com ili "kontaktiraj oglašivača".
Sjeme i sadnice šaljem poštom, poštarinu plaća kupac.
Cijena poštarine je za običnu pošiljku 5 kn, za preporučenu 12 kn, paket 20 kn nadalje - ovisi o težini. Podatke za uplatu šaljem preko maila, sjeme šaljem u roku od nekoliko dana nakon što je uplata proknjižena. Šaljem i link s uputama za uzgoj na zahtjev.
Ukoliko naručite više predmeta iz moje ponude ­ sve stavljam pod jednu poštarinu.

POKLON:
Za narudžbu iznad 50 kn svaki kupac sam bira 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon, a za narudžbu iznad 100 kn svaki kupac sam bira ukupno 2 paketića cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon.

Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želim :)

Pogledajte i moje ostale oglase ("Svi oglasi ovog oglašivača")