Paprika babura mix - mješavina domaćeg sjemenja

  • Cijena: 5kn
  • Približno: 1
  • Šifra oglasa: 17979983
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Međimurska

Opširnije:

Nudim 1 paketić koji sadrži 30 sjemenki mješavine domaće paprike - više raznih vrsti paprika babura - žutih, svjetlo i tamnozelenih. Sjeme je višak sjemenja iz vlastitog biovrta.
U posebnoj siječanjskoj ponudi u terminu 15.01.-31.01.2018. cijena paketića snižena je s 8 na 5 kn

Radi se o slatkim paprikama. Paprike su dok su nezrele žute, svjetlo ili tamno zelene, dok dozore postaju slađe i poprimaju jarko crvenu, narančastu ili žutu boju. Konzumiraju se u svim fazama rasta – i kao "zelene" i kao sasvim zrele.
Sjeme je pobrano sezone 2017. godine i zadržava klijavost nekoliko godina (čak i do 5 godina ako je ispravno pohranjeno), tako da ne morate sve posijati ove godine, nego si dio ostaviti i za iduće godine.

Svo sjeme u mojoj ponudi je domaće sjeme skupljeno ručno u mom vrtu s odabranih biljaka u kojem se sve uzgaja po prirodnim tehnikama biovrtlarstva.
Sve fotografije objavljene u mojim oglasima moj su autorski rad, te prikazuju točno navedene vrste koje uzgajam i s kojih se skuplja sjeme.

KONTAKT:
Molim kontakt putem e­-maila xeenaa13@gmail.com ili "kontaktiraj oglašivača".
Sjeme i sadnice šaljem poštom, poštarinu plaća kupac.
Cijena poštarine je za običnu pošiljku 5 kn, za preporučenu 12 kn, paket 20 kn nadalje - ovisi o težini. Podatke za uplatu šaljem preko maila, sjeme šaljem u roku od nekoliko dana nakon što je uplata proknjižena. Šaljem i link s uputama za uzgoj na zahtjev.
Ukoliko naručite više predmeta iz moje ponude ­ sve stavljam pod jednu poštarinu.

POKLON:
Za narudžbu iznad 50 kn svaki kupac sam bira 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon, a za narudžbu iznad 100 kn svaki kupac sam bira ukupno 2 paketića cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon.

Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želim :)

Pogledajte i moje ostale oglase ("Svi oglasi ovog oglašivača")

Elipso