Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • INFRASAUNA Premium Full Spektrum Stockholm
  • INFRASAUNA Premium Full Spektrum Stockholm
  • INFRASAUNA Premium Full Spektrum Stockholm

INFRASAUNA Premium Full Spektrum Stockholm

Cijena
17.199 kn ~ 2.286 €
Šifra oglasa: 33494665

Osnovne informacije

Lokacija
Međimurska, Donji Kraljevec, Donji Kraljevec
Stanje
novo

Opis oglasa

Glavne značajke infracrvene saune Premium Full Spektrum Stockholm:

-Kapacitet: 4 osobe
-Osnovni materijal: kanadski bor hemlock bez čvorova
-Grijači: ukupno 8kom. punog spektra
-Snaga: 2700 W
-Vanjska veličina: 150 (š) x 150 (m) x 190 (m) cm
-Veličina instalacije: 157,5 x 157,5 x 200 cm
-Poklon: ionizator-ozonator
-Poklon: bluetooth zabavna elektronička jedinica (radio, MP3, bluetooth veza)
-Poklon: svjetlosna terapija
Proizvod je SAMO ZA UNUTARNJU UPOTREBU!
U slučaju nepravilne upotrebe naših unutarnjih sauna, ne garantiramo (npr. Postavljanje na natkrivenu vanjsku terasu, postavljanje na otvorenom)!

Opis proizvoda:

Infrasauna za unutarnju uporabu namijenjena 4 osobe. Sauna je opremljena ionizatorom zraka i svjetlosnom terapijom.

Sauna je napravljena od kanadske jele, s grijanjem 8 keramičkih tijela. Snaga saune je samo 2700 W, tako da se napajanje isporučuje iz uobičajene električne utičnice od 230 V / 50 Hz. Sauna će omogućiti svakome uživanje u sauni u bilo kojoj kući ili prostranom apartmanu. Unos saune je niži od onog konvencionalnog kotla, sušila za kosu ili željeza. Zagrijavaju se grijači keramike.

Korištenje keramičkih infracrvenih grijača donosi nekoliko prednosti, od kojih će većina za većinu korisnika biti niži operativni troškovi u usporedbi sa klasičnim saunama. Infrasauna se ne zagrijava do visoke temperature zraka. Čim uključite grijalice, možete koristiti saunu, imate maksimalno vrijeme za kratak, mlaki tuš. Trajanje toplinskih elemenata je stoga praktično ograničeno samo na trajanje saune, što je oko 30 do 45 minuta. Toplina se prenosi zračenjem od grijača do površine tijela. Osim toga, to će osigurati da tijelo bude polagano i ravnomjerno zagrijano, što nije samo korisno za zdravlje, nego i za osobe koje ne mogu koristiti saunu zbog zdravstvenih razloga.

Korisni vijek keramičkih grijača je oko 8000 sati. Dakle, ako koristite saunu tri puta tjedno 30-45 minuta, grijač će trajati i do 60 godina!

Sauna je izrađena od kanadskog drveta, također poznatog kao tsuga ili hemlock. Ovo drvo ne proizvodi nikakav miris, ne sadrži smolu koja bi mogla popustiti toplinu.

Visina saune je 190 cm, ali da bi se mogli montirati potrebno je da visina stropa u sobi bude najmanje 200 cm.
Postavljanje temperature i vremena obavlja se na jasnoj upravljačkoj ploči.


INFRACRVENO ISIJAVANJE I NJIHOVI POSTIĆNI UČINCI NA LJUDSKOM ORGANIZMU

Djelotvorna detoksikacija organizma

Sauning u infrasaUNI pomaže uklanjanju teških metala, topljivih toksina i toksina sadržanih u znoju kroz kožu. I to je brže i učinkovitije od bilo kojeg drugog tretmana ili vježbanja. To uključuje, na primjer, arsen, benzen, kadmij, nikal, bakar, mangan, olovo, natrij, živa, anestetika, lijekovi, kolesterol, nikotin, klorid i kiseline,

Posuda u Infrasauni!

Nakon sauna možete izmjeriti čak i nekoliko kilograma manje, ali budite svjesni da potkožna masnoća ne otapa toplinu. Tijelo, međutim, troši oko 0,6 kilokalorija energije kada potroši jedan gram znoj. Dok se u klasičnoj finskoj sauni sastoji od 95-97% vode, to je samo 80% do 85% infrasaune. Ostatak čine masne stanice i zagađivače. Zbog toga ćete u infrasauni eliminirati 10% više zagađivača nego u klasičnoj finskoj sauni. Na primjer, možete spaliti do 600 kilo kalorija u 30 minuta.

Smanjenje stresa

Naš trenutni stil života postavlja velike zahtjeve na našu izvedbu. Iscrpljenje prirodne obrane često dovodi do preopterećenja tijela i stresa. Kada koristite infraskuzu, krvne kapilare se šire, što može poboljšati cirkulaciju krvi, čime se eliminira stres.

celulit

Sauna je jedan od načina borbe protiv celulita. Ipak je potrebno kombinirati s naknadnom primjenom posebnih gelova, s masažama, s limfnim dreniranjem i obrokom.

Čišćenje i obnavljanje kože

Toplina oslobađa pore i čisti kožu. Kada je u pitanju sauna, koža postaje krvno zasićena. Redovita uporaba infrasaune olakšava poremećaje kože kao što su akne, osip, ekcemi i psorijaza, te mogu postepeno ublažiti ožiljke. S druge strane, veliki rizik od čestog korištenja saune je stvaranje proširenih vena.

Oslobađanje boli

Možete ukloniti ili barem ublažiti simptome artritisa, osloboditi svoje tijelo od grčeva mišića, bolove u vratu i leđima te ubrzati proces ozdravljenja manje ozbiljnih ozljeda. Jačanje imunološkog sustava Sauning uzrokuje kratko povećanje tjelesne temperature za 0,5 do 1,5 ° C. Kao rezultat povećanja tjelesne temperature, virusi i bakterije ubijeni su ili barem zaustavljali njihovu proliferaciju. Kao rezultat redovitih sauna, imunološki sustav je ojačan.
PDV ukljucen u cijenu!
Dostava nije ukljucena u cijenu.
Garancija u trajanju od 24mjeseca!
Posjetite nasu webshop stranicu: www.multialati.com

Karta

Oglas objavljen
02.01.2022. u 16:11
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1258 puta