Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Neotvoren, potpuno novi Mobitel Samsung Galaxy J4+
  • Neotvoren, potpuno novi Mobitel Samsung Galaxy J4+
  • Neotvoren, potpuno novi Mobitel Samsung Galaxy J4+
  • Neotvoren, potpuno novi Mobitel Samsung Galaxy J4+

Neotvoren, potpuno novi Mobitel Samsung Galaxy J4+

Cijena
112,81 €
Šifra oglasa: 28352854

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Maksimir
Stanje
novo

Opis oglasa

Doživi neograničenu zabavu s HD+ beskrajnim zaslonom Samsung Galaxy J4+ pametnog telefona. Veličine 6“ ovaj najbolji zaslon u svojoj klasi nudi ti žarke boje i detaljnu sliku bez obzira što radiš. Streamaj svoje omiljene serije i doživi vrhunsko korisničko iskustvo! Zaslon je uklopljen u predivno zaobljeno tijelo bezvremenskog minimalističkog dizajna s posebnim staklenim izgledom.
Sve svoje razgovore začini s novim načinom komuniciranja pomoću avatara. Kreiraj vlastiti avatar s Emotify na Samsung Galaxy J4+ pametnom telefonu i zabavi se s prijateljima. A za sve nezaboravne trenutke tt je moćna, glavna 13 MP kamera koji snima fotografije pune detalja. S prednjom 5 MP kamerom koja ima LED bljeskalicu nećeš više nikada propustiti trenutak samo zato jer nemaš dovoljno svjetla.
Otključaj svoj telefon sa stilom! Najednostavniji i najbrži način otključavanja telefona omogućava ti Face Recognition značajka. Napredna prednja kamera je puno više od obične kamere. Ona ti osigrava da će tvoji podaci na telefonu ostati privatni.
Samsung Galaxy J4+ pokreće Snapdragon procesor u kombinaciji s Android 8.0 Oreo operativnim sustavom. Zaigraj svoje omiljene igre u svakom trenutku bez straha!
Oglas objavljen
26.04.2019. u 14:40
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
252 puta