Njuškalo je najveći hrvatski marketplace koji svojim korisnicima omogućuje jednostavno online trgovanje putem jednostavnog i intuitivnog okruženja, a zaposlenicima ugodno poslovno okruženje, nepresušan izvor znanja te priliku za rast i razvoj.

Saznaj više

2007.

Oko Njuškala se jako brzo okupio veliki broj ljudi kojima se svidjela jednostavnost korištenja Njuškalove platforme te izvanredno velik broj oglasa.

Njuškalo About

Danas

Vodeća marketplace platforma bazirana na state-of-the-art tehnologiji koju kontinuirano razvijamo kako bismo ispunili korisnikove potrebe te kreirali nove proizvode i usluge kroz napredno korisničko iskustvo. Svakodnevno spajamo stotine tisuće kupaca i prodavatelja.

Više od 100 zaposlenika marljivo radi, a sve kako bi Njuškalo učinili još korisnijim za ljude koji žele međusobno trgovati.

0
Broj korisnika
Misija i vizija

Njuškalo je vodeća marketplace platforma koja naprednim tehnologijama razumije i prepoznaje potrebe korisnika i koja nam pomaže u stvaranju novih proizvoda i usluga te boljeg korisničkog iskustva.

Njuškalo About
Njuškalo About

Stavljajući korisnika na prvo mjesto te koristeći napredne end-to-end i financijske servise, želimo postići izuzetno i sigurno iskustvo korištenja Njuškalove platforme te ostati vodeća marketplace platforma u Hrvatskoj.

People friendly

Aktivnosti koje provodimo za stvaranje odličnih radnih uvjeta temeljeni su na povjerenju između poslodavca i zaposlenika. Rad od kuće, slobodan dan na rođendan, maksimalna naknada za rođenje djeteta, dva mjeseca plaćenog dopusta za očeve samo su neke od pogodnosti kojima stvaramo dobru atmosferu i kvalitetan balans između poslovnog i privatnog života. U Njuškalo zaposlenici na posao dolaze puni istinskog entuzijazma i želje za ostvarenjem zajedničkih ciljeva.

Njuškalo About
01
02
03
04

Poštujemo jedni druge i otvoreno komuniciramo

Svačije mišljenje nam je važno. Kako naših korisnika tako i naših kolega. Slušamo jedni druge, challengiramo se i dajemo konstruktivan feedback u svrhu razvoja i rasta.

Međusobno surađujemo i uključujemo članove tima u donošenje odluka

Osjećamo odgovornost za svaku grupnu odluku i zato dajemo maksimalan angažman na svim razinama jer zajedno možemo stvoriti čuda.

Inovativni smo

Razmišljamo izvan okvira. Challengiramo status-quo i ne radimo po ustaljenim pravilima već uvijek želimo stvoriti nešto novo, drugačije, veće, bolje.

Nadilazimo očekivanja korisnika

Slušamo korisnike i njihove prijedloge implementiramo u naše usluge i proizvode. Sve što radimo uvijek gledamo iz korisničke perspektive.

Njuškalo About
Great place to work

U našem uredu vlada opuštena atmosfera jer s Njuškalovcima na posao mogu doći i njihovi ljubimci. Osim ludih partija i vlastitog benda, poznati smo i po sjajnim team buildinzima. Za vrijeme radnog vremena opuštamo se uz besplatnu kavu u lounge dijelu, stolni nogomet ili playstation.

 • QUDAL
  QUDAL
 • Best Buy
  Best Buy
 • Superbrands
  Superbrands
 • AAA Bonitet
  AAA Bonitet
 • ICERTIAS
  ICERTIAS
 • Najbolja interna komunikacija employer brenda
  2019 BEB
01
02
03
04

Volim Njušku od 2009. zbog edukativnih teambuildinga i nogometnih treninga koji potvrđuju kako je svaka pozicija u timu važna, ali i zato što održavaju natjecateljski duh za najbolje prodajne rezultate.

Ivan Pintarić,
Prodajni savjetnik za Auto-moto i nautiku

Izuzetno ponosna i sretna što ovu organizaciju gledam od samih početaka 2007. godine kako raste i razvija se u jednu tehnološki naprednu, profesionalnu sredinu u kojoj svaki pojedinac ima priliku učiti, razvijati se u smjeru osobnog i profesionalnog razvoja.

Emilija Jakovljević Malović,
Voditeljica korisničke podrške

Njuškalo? I kako je raditi tamo?, pitanja su koja uvijek s oduševljenjem i pozitivnim iznenađenjem čujem kada pričam o svom radnom mjestu. I uvijek je odgovor isti - Sjajno!

Siniša Sharairi,
Distribution Manager

Uz izuzetne kolege i brigu za Njuškalove zaposlenike bez premca, u Njuškalu sam pronašao i poslovno okruženje koje podržava osobni rast i razvoj.

Saša Jungić,
Stručnjak za poslovne sustave

Njuškalo About

Pridruži nam se!

Ako se želiš pridružiti i raditi u fleksibilnom, dinamičnom i izazovnom okruženju javi se na posao@njuskalo.hr