Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

Mesar/ka i Pomoćni/a mesar/ka (m/ž)

Rok prijave
02.09.2022.
Prijavi se na natječaj
Šifra oglasa: 30054570

Osnovne informacije

Lokacija
Njemačka, Mengen, blizina Ulma
Vrsta zaposlenja
Stalni radni odnos
Radno vrijeme
Puno radno vrijeme
Broj izvršitelja
5
Potrebna stručna sprema
KV - kvalificirani
Potrebne godine iskustva
Jedna godina

Opis oglasa

O poslodavcu:

Petar Bulaić

Opis radnog mjesta:

Mesar može raditi na različitim područjima: na poslovima klanja stoke, preradi mesa i iznutrica, pripremi suhomesnatih proizvoda, termičkoj obradi mesa i mesnih prerađevina, pri skladištenju i pripremi mesa za skladištenje i razvažanje mesa. Radnik se odlučuje za poziciju za koju je kvalificiran ili mu odgovara. Trenutna ponuda je plangiranje stoke i peradi.

Potrebni strani jezici:

  • Njemački / Osnovno

Potrebna znanja i vještine:

Pored stručnih znanja i vještina, mesari trebaju biti osobe snažnije tjelesne građe. Tjelesna izdržljivost i spretnost ruku bitne su osobine za uspjesnost obavljanja poslova mesara. Dobar vid te raspoznavanje boja i mirisna i okusna osjetljivost, pomažu pri provjeri kakvoće sirovina i proizvoda. Zbog prirode posla, mesar treba biti emocionalno uravnotežena osoba. Nije potrebna završena škola za navedeni posao, ukoliko radnik ima dovoljno iskustva u poslu!

Plaća:

  • Minimalna: 12850
  • Maksimalna: 15400

Dodatne pogodnosti:

RADNO VRIJEME: pon-pet, 9h, jutarnja smjena, mogucnost bonusa na prekovremeni rad SMJESTAJ: osigurava poslodavac firme, plaćanje pola cijene od ukupnog iznosa smjestaja PRIJEVOZ: osiguran od strane firme, sluzbenim autom. NAPOMENA: Bilo koji radnici mogu prisustvovati natječaju (bez EU dokumentacije ili sa EU dokumentacijim) mogucnost radnih dozvola!!! ZA DETALJNIJE INFO: Javiti se na email, Bulajic86@gmail.com, (viber ili whatsapp) na broj +38766168411, običan poziv na broj 0977556503.

Oglas objavljen
18.11.2019. u 00:45
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
289 puta