Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • BOSS GT-1000 NAJNOVIJI MODEL MULTIEFEKTA DOSTUPAN U HR!!!
  • BOSS GT-1000 NAJNOVIJI MODEL MULTIEFEKTA DOSTUPAN U HR!!!
  • BOSS GT-1000 NAJNOVIJI MODEL MULTIEFEKTA DOSTUPAN U HR!!!
  • BOSS GT-1000 NAJNOVIJI MODEL MULTIEFEKTA DOSTUPAN U HR!!!
  • BOSS GT-1000 NAJNOVIJI MODEL MULTIEFEKTA DOSTUPAN U HR!!!
  • BOSS GT-1000 NAJNOVIJI MODEL MULTIEFEKTA DOSTUPAN U HR!!!
  • BOSS GT-1000 NAJNOVIJI MODEL MULTIEFEKTA DOSTUPAN U HR!!!
  • BOSS GT-1000 NAJNOVIJI MODEL MULTIEFEKTA DOSTUPAN U HR!!!

BOSS GT-1000 NAJNOVIJI MODEL MULTIEFEKTA DOSTUPAN U HR!!!

Cijena
6.962 kn ~ 937 €
Šifra oglasa: 25627966

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Osijek, Gornji grad / Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

Boss GT-1000 je najjači Boss multiefekt ikada jer u sebi ujedinjuje sve najbolje iz bogate povijesti ove kompanije. U sebi ima sve najpopularnije efekte, uključujući delay, reverb i modulacijske efekte iz hvaljene 500 serije pa bi slobodno mogli reći da je kompletna Boss povijest stavljena u ovaj profesionalni multiefekt.

Jedna od najzanimljivijih stvari je nova A.I.R.D. tehnologija (Augmented Impulse Response Dynamics) te Tube Logic pristup koji vam omogućava da je vaš zvuk "živ i da diše" na isti način kako to rade lampaška pojačala, što znači da imate dinamiku koju prije niste mogli postići ako ste koristili digitalne efekte.

Tu je i Bluetooth spajanje koje vam omogućuje snimanje vašeg zvuka te reproduciranje i podešavanje zvuka putem aplikacije, što je idealno ako ste na primjer u klubu - odete na mjesto gdje će biti publika i sami bežično podesiti svoj zvuk da zvuči najbolje baš tamo gdje stoji publika, čime dobivate savršeni zvuk u svakom prostoru.

Boss GT-1000 je opremljen sa 116 efekata, što je odlično za sve fanove Boss efekata, algoritme iz DD-500, MD-500 i RV-500 pedala čime dobivate vrhunske delay efekte, reverb i modulacijske efekte, a uz to dobivate i klasični zvuk distorzija, octavera i svega što ste oduvijek poželjeli.

Svi ti efekti ujedinjuju MDP digitalnu tehnologiju koja proširuje vaš zvuk, što znači da će vaši efekti bolje reagirati na način sviranja sa trzalicom, na dinamiku, ali i na sam zvuk instrumenta.

BOSS GT-1000 je različit od ostalih multiefekata jer koristi pametnu A.I.R.D. tehnologiju koja je bazirana na Tube Logic konceptu, a sam efekt uključuje sve legendarne modele britanskih i američkih pojačala kao i vlastite modele koji koriste Multi-Dimensional Processing, čime dobivate sve što trebate u samo jednom uređaju.

Kada pregledavate lanac s efektima primjetit ćete blok sa AIRD pojačalima, a njega možete premještati kako god želite u lancu, možete koristiti 2 pojačala od jednom; jedno prije efekata, jedno poslije - sloboda je zajamčena.

Ono što ćete primjetiti jest da nema simulacija zvučnih kutija, a to je napravljeno zato je su u Boss-u za svaki zvuk pojačala odabrali najbolju moguću zvučnu kutiju, što znači da ako odaberete Classic British zvuk, uz njega ćete dobiti najbolji mogući zvuk, a isto je za sve modele pojačala.

Ako vas interesira što radi A.I.R.D. tehnologija, odgovor je sljedeći: pomoću A.I.R.D.-a dobivate prirodan osjećaj kod svirke bilo da multiefekt spajate u zvučnu karticu, razglas ili u pojačalo bez da morate gasiti modeliranje pojačala.

Stvar je u tome da vaš zvuk ovisi o mnogo faktora; lampama, pretpojačalu, pojačalu i vašoj gitari koji su zaslužni za dinamiku, a kad u vaše lampaško pojačalo spojite multiefekt, on najčešće zamuti vaš zvuk i pokvari ga. Tu uskače A.I.R.D. tehnologija koja "komunicira" s vašim pojačalom i reagira drugačije nego ostali multiefekti. Novost kod GT-1000 je i ta da u sam uređaj možete učitavati Impulse Respons-ove omiljenih zvučnika.

Baš zbog toga je ovo najbolji multiefekt za lampaška pojačala na tržištu.

Ako gledamo tehničku stranu i specifikacije, GT-1000 koristi 32-bit AD/DA, 32-bitni processing i sample rate od 96 kHz kroz A.I.R.D. tehnologiju, a efekt je i odličan USB audio/MIDI interface za snimanje.

Još jedna od zanimljivosti jest ta da BOSS GT-1000 možete kontrolirati putem iOS ili Android aplikacije potpuno bežično.

Ukoliko želite vrhunski zvuk, bezbroj opcija i pouzdanost, vaš najbolji izbor je Boss GT-1000 multiefekt, najjači Boss ikada napravljen.

Načini plaćanja u trgovinama:

a) Gotovina

b) Kartice – jednokratno:
- VISA, MAESTRO, MASTERCARD - svih banaka, AMEX, DINERS

c) Obročna otplata - bez kamata i naknada :
- AMEX do 24 rata
- DINERS do 24 rata
- PBZ (Maestro i Visa) do 24 rata
- ERSTE BANKA (Maestro Plus-banake iz MBNet grupacije) do 12 rata***
- ZAGREBAČKA BANKA (MasterCard i Visa) do 24 rata , (Maestro) do 12 rata*
- SPLITSKA BANKA do 12 rata**

d) Potrošački krediti:
- ZAGREBAČKA BANKA (Mastercard) 12-36 rata*
- ERSTECARD CLUB(Diners) 24-60 rata
- SPLITSKA BANKA (MasterCard i Visa) 2-24 rata**

* samo u poslovnicama MC Čakovec, MC Varaždin, MC Zagreb i MC Split
** samo u poslovnici MC Split
***Erste banka, Istarska Kreditna Banka,Veneto Banka,Slatinska banka, Jadranska Banka, Primorska
banka, Sberbank, Kreditna BankaZagreb, Kentbank.

Dostava proizvoda:

Dostava proizvoda moguća je isključivo unutar područja Republike Hrvatske. Ukoliko želite dostavu u inozemstvo, molimo Vas, kontaktirajte nas.

Za iznose narudžbe preko 500,00 kn s PDV-om vršimo besplatnu dostavu kurirskom službom tvrtke Intereuropa d.o.o. na Vašu kućnu adresu. Besplatna dostava, bez obzira na cijenu, ne vrijedi za digitalna i klasična pianina zbog kubikaže pošiljki. Za cijenu dostave pianina, molimo Vas da nas kontaktirate.

Za iznose manje od 500,00 kn cijena dostave je:
* do 2 kg .......................... 35,00 kn
* do 5 kg .......................... 40,00 kn
* do 10 kg ........................... 45,00 kn
* do 15 kg ........................... 55,00 kn
* do 20 kg ........................... 65,00 kn
* do 25 kg ........................... 75,00 kn
* do 30 kg ........................... 85,00 kn
* do 35 kg ........................... 95,00 kn
* do 40 kg ........................... 105,00 kn
* do 45 kg ........................... 115,00 kn
* do 50 kg ........................... 120,00 kn
* iznad 60 kg - po razvoznoj tarifi expressne dostave.

Cijena dostave bez obzira na vrstu plaćanja nije uključena u ukupnu cijenu narudžbe. Dostavu kupac plaća kurirskoj službi kod same dostave.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Oglas objavljen
29.11.2019. u 15:56
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1219 puta