Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Sobna vrata sa staklom - krilo 210x85
  • Sobna vrata sa staklom - krilo 210x85
  • Sobna vrata sa staklom - krilo 210x85

Sobna vrata sa staklom - krilo 210x85

Cijena
100 kn ~ 14 €
Šifra oglasa: 1566391

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Evo ih! Popularno ali jedinstveno krilo vrata ponovno je u prodaji! Ovaj put nemojte propustiti iznimnu priliku! Cijena popularna!

Prodajem krilo sobnih vrata sa staklom, kvakom i bravom, ali BEZ dovratnika tj. štoka. Kvaka, brava, pante, ključ, staklo - sve ide s vratima.

Vrata prodajem bez štoka jer je "genijalnoj" građevinskoj firmi koja mi je izgradila skupi stan bilo prekomplicirano shvatiti izuzetno složenu, a više puta ponovljenu i napisanu izjavu: "Nemojte ugraditi štok". Pa su štok ugradili. A ja sad ne bih razbijao zid stana i skidao štok, pa gipsao, čistio... Ako baš hoćete štok, mogu kupiti pa vam eventualno pokloniti bocu Stocka, ili me pokušajte nagovoriti da ipak skinem štok.

Vrata se otvaraju tako da ako ste pred njima, a pante su s desne strane, onda prema vama. Ja nisam građevinar pa ne znam je li to lijevo ili desno. Vidi se i na slikama.

Posljedica toga što nemam puno para je da je stan minijaturan, a predsoblje onda još manje, pa mi ta vrata u stanu trebaju kao prosječnoj kravi simentalki gaće ili još bolje tange. Zato predlažem da me za krajnje simboličnu cifru riješite tih lijepih, potpuno neoštećenih ali meni nepotrebnih vrata i udomite ih u stanu s više mjesta, gdje će se ona godinama sretno otvarati i zatvarati, a ne samo otužno smetati kao sad kod mene.

Vrata su praktično nekorištena i osim nervoze uslijed smetanja prema vratima ništa nije bilo usmjereno.
Interesa za kupnju je bilo ali iz nekog razloga, vrata i dalje smetaju u zapadnom dijelu Zagreba.

Kontakt može mailom ili telefonom.


Hvala!
Oglas objavljen
15.05.2012. u 13:06
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
12006 puta