Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Konopljino ulje 500 ml Hladno prešano

Konopljino ulje 500 ml Hladno prešano

Cijena
12 €
Šifra oglasa: 32765165

Osnovne informacije

Lokacija
Brodsko-posavska, Nova Gradiška, Nova Gradiška

Opis oglasa

Naše konopljino ulje je potpuno prirodni proizvod dobiven od sjemenki ekološki uzgojene industrijske konoplje (cannabis sativa L).

Bogato je antioksidansima i mnogim za zdravlje značajnim mineralima kao što su kalcij, magnezij, sumpor, kalij, fosfor, željezo i cink.
Svakodnevna konzumacija ulja djeluje protuupalno, jača imunitet, štiti srce i krvožilni sustav, čisti i jača arterije, regulira metabolizam masti i pomaže kod reguliranja tjelesne težine, regulira probavu i izbacuje suvišnu vodu iz organizma, regulira rad jetre i gušterače, snižava kolesterol, jača koncentraciju i pamćenje, spriječava aterosklerozu, srčani i moždani udar, spriječava razvoj dijabetesa tipa 2, pomaže u liječenju bolesti kože (ekcemi, psorijaza, neurodermitis, akne, lišajevi, razne vrste osipa), pomaže kod problema menopauze.

Ne preporučuje se koristiti ga za kuhanje budući da ne ostaje stabilno pri višim temperaturama. Najbolje ga je upotrijebiti svježe kao dodatak salatama, umacima, namazima, frapeima, krem juhama i varivima. Izvrsno se slaže u jelima s rižom i drugim žitaricama. Ulje konoplje odličan je i zdrav dresing za salate, i može se koristiti kao zamjena za maslinovo ulje. Nerafinirano, hladnoprešano ulje konoplje je orašastog je okusa i zelenkaste boje, a poželjno je koristiti ga sirovog.

Karta

Oglas objavljen
28.10.2020. u 00:56
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
632 puta