Digitalna špijunka za ulazna vrata,2,8" LCD - HQS-1007* NOVO* DOSTAVA*

  • Cijena: 199kn
  • Približno: 27
  • Šifra oglasa: 27502955
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Osječko-baranjska, Osijek, Donji grad
Stanje: novo
Mogućnost dostave:

Ovaj predmet može biti dostavljen
na tvoju kućnu adresu.

Cijena dostave: Izračunaj cijenu dostave

Opširnije:

Elektronska špijunka s 2,8" LCD ekranom, 3 x digitalni zoom , automatsko gašenje, niska potrošnja baterija, elektronsko zvono, široki kut gledanja, osvjetljenje 20 - 350 lux-a, jednostavna instalacija na vrata 35 - 105 mm debljine, neprimjetno nadziranje posjetitelja, pogodno za urede, domove itd......
Recenzija navedene digitalne špijunke ;
Digitalna špijunka za ulazna vrata MeanIT HQS-1007 je kućni/poslovni gadget koji će i u vaš hodnik unijeti dašak tehnologije.

Umjesto da i dalje koristite staromodnu špijunku, od sada možete imati digitalni pogled kroz ulazna vrata, nakon što vam netko pozvoni. Sviđa nam se ideja, originalna je, a ovo je i vrlo korisna spravica. Ne morate više razmišljati vidi li vas netko drugi s druge strane dok ga „špijunirate“ (vaše pozadinsko svjetlo se inače vidi kroz klasičnu špijunku!). Sada ćete (ne)željene posjetitelje vidjeti na 2,8-inčnom TFT LCD ekranu u boji rezolucije 240x320 piksela. Špijunka ima „oko“ - 0,3 megapikselnu kameru razlučivosti 640x480 piksela (u praksi se pokazalo sasvim dovoljno), ali druga strana uopće neće skužiti da se radi o kameri. Izgled je gotovo poput klasične špijunke.

Isprobali smo špijunku u nekoliko situacija – tijekom dana, predvečer i navečer (prethodno ju je potrebno montirati umjesto stare špijunke, a što zahtijeva vrlo malo vremena, bez ikakvog dodatnog bušenja vrata). Nakon što vam netko pozvoni na vrata (ili pak direktno na špijunku, koja pored leće kamere ima elektronsko zvono, a na unutarnjem dijelu se nalazi zvučnik), potrebno je aktivirati ekran pritiskom na tipku za paljenje, a ubrzo će se na ekranu pojaviti uživo scena ispred vaših ulaznih vrata. Ekran je dovoljno velik i dobre rezolucije, a leća kamere zahvaljujući „ribljem oku“ ima širok kut gledanja – moguće je vidjeti širinu veću od 5 metara na udaljenosti od nekoliko metara. Ukoliko pak dobro ne vidite osobu na ekranu moguće je i zumirati 3x sliku. Naravno, pogled kroz vaša vrata moguć je i kada vam nitko ne zvoni nego želite „baciti pogled“ što se vani događa.

Tijekom dana i predvečerja vidljivost slike je odlična, a navečer ćete vidjeti posjetitelje samo ukoliko je prostor ispred vrata osvijetljen (špijunka ima prilagodljivost osvjetljenju od 20 do 350 lux). Zgodno je što špijunka ima vlastito napajanje putem baterija, a automatski se isključuje prikaz na ekranu nakon 40 sekundi. Praktična je i prilagodljivost različitim debljinama vrata - od 35-105 mm.više o samom proizvodu pročitajte na sljedećem linku:
*
http://arhiva.mobil.hr/novosti/gadgeti/meanit-hqs-1007-spijun-u-vratima-5438

SLANJE PUTEM POŠTE, PLAČANJE POUZEĆEM CIJENA 399kn+30kn POŠTARINA ILI OSOBNO PREUZIMANJE OSIJEK

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
31000 Osijek
Županija
Osječko-baranjska
Država
Hrvatska