Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Oraščići za pranje i čišćenje 1 kg

Oraščići za pranje i čišćenje 1 kg

Cijena
10,49 €
Šifra oglasa: 29714321

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Vrbik

Opis oglasa

Oraščići za pranje i čišćenje 1 kg
Iz sakupljenog ploda stabla "Sapindus mukorossi" uklanja se središte i ljuske se suše tako dugo dok ne poprime tamnu boju. Ljuska je sredstvo za pranje i čišćenje jer ima tvar koja se zove saponin, prirodan sapun koji se u kontaktu s toplom vodom oslobađa iz ljusaka i stvara sapunicu. Uglavnom se koristi za pranje u perilici rublja, pranje posuđa u perilici posuđa, ručno pranje posuđa, za čišćenje kuće i čišćenje nakita. Nisu štetni za perilicu i mogu se koristiti za sve tipove pranja.

PRANJE RUBLJA S ORAŠČIĆIMA: Oraščići se stave u pamučnu vrećicu koja se dobije u pakiranju zajedno s oraščićima, potrebno je samo odrediti dozu za svako pranje:

- Za jako prljavo rublje – 8 oraščića

- Za srednje prljavo rublje – 6 oraščića

- Za malo prljavo rublje – 4 oraščića

Zatvoriti vrećicu i zajedno s prljavim rubljem staviti u bubanj perilice rublja. Isti oraščići se mogu koristiti za 2-3 pranja. Nije potrebno dodavati omekšivač jer oraščići sadrže prirodni spoj koji osim što čisti, stvara zaštitni, omekšavajući "film" na površini tkanina. Da bi rublje lijepo mirisalo potrebno je na vrećicu s oraščićima nakapati par kapi eteričnog ulja.

Pakiranje: 1 kg

Zemlja porijekla: Nepal

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu.

Stavlja na tržište: Nutrimedica d.o.o., Udbinska 34, 10 000 Zagreb

Karta

Oglas objavljen
09.10.2019. u 10:30
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
262 puta