IZRADA DIPLOMSKIH RADOVA - PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA VAŠ USPJEH

  • Cijena: 50kn
  • Približno: 7
  • Šifra oglasa: 16069354
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija pružatelja usluge: Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Središće
Dodatna lokacija 1: Primorsko-goranska, Crikvenica, Crikvenica
Dodatna lokacija 2: Splitsko-dalmatinska, Makarska, Makarska

Opširnije:

Situacija kada se u ispitnim rokovima nađete u stisci s vremenom, jer je pored polaganja ispita potrebno još i izraditi akademski rad, svima nam je koji smo studirali, poznata.

Izrada akademskog rada složen je proces u kojem je pored nabavke stručne i kvalitetne literature, potrebno zadovoljiti brojne formalne i sadržajne kriterije. Neiskustvo studenta ili druge obveze, čine da se takve obveze oduljuju, a akademski status ostaje neriješen.

Svjesni kako se u ovom području pružanja akademskih usluga nude zaista svakakvi profili, oformili smo stručni tim najiskusnih magistara znanosti, te smo usvojili IZVRSNOST i ORIGINALNOST obrade svake teme kao condicio sine qua non svake suradnje.

Pored navedenog, od ostalih se razlikujemo po tome što prije no rad bude gotov, ne naplaćujemo nikakav novac od studenta. Ujedno, studentu je odabrani magistar iz tima stalno dostupan telefonski i emailom, te student prati svaki korak u izradi povjerenog rada, tako da je kada dođe vrijeme obrane student zapravo već i spreman, te u mentalnom statusu kao da je sam rad i pisao.

Naše radnje odlikuje mnoštvo referenci, pri čemu se služimo najkvalitetnijom bibliografijom, analitičnost i ekspeditivnost, odnosno svi oni kriteriji izvrnosti, kakve mentori valoriziraju prilikom ocjene rada.

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri izradi znanstvenog i stručnog rada, tu smo za Vas od prijave teme, sastavljanja metodologije (predmet, ciljevi, hipoteze, znanstveni doprinos itd.) putem anketnih upitnika na zadanom uzorku ispitanika, te pomoći kod pripreme za obranu teza.

Kako u našem timu rade i profesori engleskog, njemačkog, te talijanskog jezika imate mogućnost izbora pisanja i na stranom jeziku.

Naše višegodišnje akademsko iskustvo, etičnost i premium autentičan pristup svakoj temi, najbolje su pouzdanje Vašeg akademskog uspjeha.

Cijenjeni upiti na e-mail: intellecta.academia@gmail.com - netko od naših magistara odgovorit će Vam u najkraćem roku.

Savjetovanje pri pisanju stručnih radova

Formalno i sadržajno korektno napisani akademski projekti, kao i sve ostale vrste pisanih projekata, te prijevoda, izrada diplomskih radova, izrada magisterija, disertacije, doktorski radovi, statističke obrade

Popis usluga:

  • izrada diplomskih radova, magisterij
  • stručni prijevodi, izrada magistarskog rada
  • kritički osvrti, statističke obrade, seminari

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
10000 zagreb
Županija
Grad Zagreb
Država
Hrvatska