Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Noćna optika - noćni ciljnik, Sentinel 2,5x50

Noćna optika - noćni ciljnik, Sentinel 2,5x50

Cijena
703,30 €
Šifra oglasa: 4075514

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

**Prodaja uz račun, s jamstvom od distributera - novo**
Sentinel predstavlja korak dalje u razvoju Yukonovih noćnih ciljnika s cijevi 1+ generacije. Ovaj ciljnik objedinjuje tradicionalan Yukonov identitet (savršen dizajn, ergonomiju, pouzdanost, jednostavnost i lakoća za korištenje) uz visoki stupanj funkcionalnosti. ovjektiv s unutarnjim izoštravanjem osigurava kontrastan prikaz. Poklopac objektiva je fiksirana na objektivu i onemogućava gubitak zaštitnog poklopca. Pri uporabi nema potrebe za skidanjem poklopca, on jednostavno sklizne na tijelo ciljnika. Končanica posjeduje mehanički stupnjevani daljinomjer. Stabiliziran i bešuman izvor napajanja omogućava ujednačeno i nečujno korištenje uređaja. Boju končanice možete mijenjati iz zelene u crvenu i obratno."Quick start" funkcija na ciljniku i IC iluminatoru za vrijeme lova se može jednostavno i brzo aktivirati putem daljinskog upravljača. Dodatna zaštita cijevi jamči podnošenje trzaja s polularim kalibrima kao što su .308 ili slični. Sentinel je dobro zaštićen od vlage i može funkcionirati pod uvjetima jakih pljuskova. Svi ovi elementi čine ovaj ciljnik pouzdanim uređajem za lov, noćnu fotografiju i noćne snimke.

*****************************************************************************************
Skrećemo pozornost da je ovaj uređaj u ponudi od ovlaštenog distributera Yukon proizvoda za RH, nosi jamstvo i uz njega dobivate originalan račun te je za isti osiguran servis u RH. Pored navedenog, uvežen je u skladu sa svim propisima i pratećim dozvolama za uvoz i kao takav legalan za korištenje i kupnju u RH (dokazivo serijskim brojem uređaja i originalnim računom).
Dalje skrećemo pozornost na činjenicu da uvoz iz zemalja izvan EU kao i prijenos unutar EU, noćnih ciljnika, kvalitetnijih termovizijskih uređaja i slične opreme podliježe obvezi ishođenja dozvola (za onoga tko tu robu i uvozi ili prenosi). Jednako tako, otprema na servis iste te povrat sa servisa od proizvođača također podliježe ishođenju dozvola.
Obveza ishođenja dozvole pada na pravno lice koje je registrirano za predmetnu djelatnost. te istu nije u mogućnosti ishoditi fizičko lice, vlasnik uređaja.
U tom smislu je unošenje iste opreme u R.H. ili njeno iznošenje u druge zemlje bez dozvole protuzakonito u smislu nelegalnog prijenosa ili uvoza i izvoza vojne opreme.
Stoga skrećemo pozornost kupcima da paze gdje i od koga kupuju takvu opremu. Vrlo je vjerojatno da kupovina takve opreme od fizičkih lica koja za to nemaju valjan račun ili lica koja nisu u mogućnosti izdati valjan račun ujedno znači i nepostojanje jamstva i nemogućnosti vanjskog servisiranja uređaja, neovisno što isti tvrdili.
Ovdje, napominjemo još jednom da nismo u mogućnosti organizirati servis robe koja nije kupljena kod nas kao distributera ili kod naših trgovaca partnera koji prodaju našu robu. Upućujemo sve koji imaju neispravne noćne i digitalne optike ili termovizije da se obrate onima od kojih su ih i kupili. Činjenica je da nam se javljaju kupci koji su takvu opremu kupili preko oglasa i obraćaju se nama kao distributerima za servis. To je osobito često slučaj kod nekih digitalnih ciljnika (brza potrošnja baterija, gubitak slike...). Vrlo je vjerojatno da je tu riječ o prodaji servisiranih ili defektnih optika, ili kopija koje nepoznatim kanalima ulaze u RH. Na žalost, u tim im slučajevima nismo u mogućnosti pomoći.
To se osobito odnosi na uređaje za koje je potrebno ishoditi dozvolu za otpremu na vanjski servis.
Zato budite sigurni da imate valjan račun i valjano jamstvo domaće tvrtke. Svaki proizvod mora imat na sebi deklaraciju s podacima o uvozniku.
Oglas objavljen
27.09.2018. u 13:33
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
25203 puta