Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • SWT Advance HRBW 34 Clip-On adapter za dnevne optike
  • SWT Advance HRBW 34 Clip-On adapter za dnevne optike

SWT Advance HRBW 34 Clip-On adapter za dnevne optike

Cijena
3.484,90 €
Šifra oglasa: 16217688

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

Dakle riječ je o uređaju koji predstavlja svojevrsnu revoluciju kada su u pitanju adapteri koji vašu dnevnu optiku pretvaraju u noćnu. Zašto je ovaj uređaj toliko poseban u odnosu na druge te osvaja tržište noćnih adaptera za dnevne optike? Zato što uklanja sve one boljke koje iskazuju drugi uređaji ove namjene.

Kao prvo, tu je iznimno čvrsto i otporno tijelo od posebnih aluminijskih legura koje podnosi i naintenzivniji rad i po najtežim uvjetima. Nema plastike, nema gašenja nakon pucnja ili trzaja koji su česti kod nekih drugih uređaja slične namjene.

Drugo, stezni prsten je od metala i napravljen na način da otklanja pomake, isklizavanje, teško nasjedanje, skidanje, potrebu za dodatnom opremom (posebnim adapterima, nosačima, itd) i tako dodatnim i skrivenim troškovima..

Treće, potrošnja baterija je dovedena do savršenjstva tako da vam Advance HRBW 34, za razliku od drugih uređaja koji nastoje postići što i on i čiji se rad na paketu baterija u nekim slučajevima doslovno mjeri u minutama, osigurava autonomiju rada na jednoj bateriji od preko 50 sati. To znači da ne morate imati pune džepove baterija ili posebne akumulatore. Uređaj je samodostatan i s najduljom autonomijom rada.

Četvrto, njegovu bit čine visokokvalitetne komponente koje vam osiguravaju crno/bijelu sliku visoke rezolucije i jasnoće te dometa koji vam neće pružiti niti jedan drugi uređaj. Riječ je o posebno konstruiranim visokokontraslnim lećama koje omogućavamu korištenje na uređajima i od 12x povećanja, pa i više.

Peto, jednostavnost upotrebe je dovedena do savršenstva. Postavite ga na objektiv vaše optike i sve što u uporabi trebate raditi je upaliti ga. Nema bezbroj podešavanja, programiranja, memoriranja. Svrha ovog uređaja je da vašu dnevnu optiku pretvori u noćnu i on to čini bolje od bilo kojeg drugog.

Šesto, paleta dodatne opreme ovaj uređaj čini uistinu svestranim i visokofuncionalnim. Daljinski upravljač, dodatni IC osvjetljivači (mada će vam vrlo rijetko trebati s obzirom na visoku osjetljivost i kvalitetu fotokatodne cijevi), te monokularni adapter koji ovaj uređaj pretvara u samodostatan noćni monokular ogromnog povećanja od 8x, ovaj uređaj čine najsvestranijim Clip-On uređajem na tržištu.



Tehničke karakteristike uređaja:
Generacija cijevi 2+/3
Samostalno povećanje, X 1
Vidno polje, stupnjeva 13
Raspon izoštravanja, m 12 ... ∞
Objektiv leća
Žarišna duljina objektiva, mm 80
Efektivna blenda 1:1,5
Promjer objektiva, mm 53
Povećanje dnevne optike:
prihvatljivo / optimalno 1-20/2-8
Izvor napajanja, V CR123A, 3В
Vrijeme rada na jednoj bateriji, sati, ne manje od 54
Promjer izlazne leće, mm 22
Temperaturni raspon rada, °C -30 ... +50
Stupanj zaštite prema IEC 60529 / moguće naručiti IPX6
(IPX8)
Dimenzije (lduljina x širina x visina), mm 214х62х62
Težina, kg 0,62
Dodatna oprema po narudžbi
Stezni prsten za dnevnu optiku i adapteri dostupni










SWT Advance, HRBW, DN55, DFA75, Yukon, Pulsar, adapter
Oglas objavljen
27.09.2018. u 13:33
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
5002 puta